Forest Soap
Image default
Dienstverlening

Schakel deze specialist in voor het vakkundig laserlassen van jouw rvs

Zoek je een specialist die je roestvrijstalen materialen kan laserlassen? Dan schakel je BOZ Group in. Je kiest voor dit bedrijf, omdat deze als enige in Nederland beschikt over twee gerobotiseerde laserlasinstallaties. Dat maakt het mogelijk om vrijwel al jouw roestvrijstalen producten bij dit bedrijf onder te brengen. Zelfs zeer dun plaatmateriaal kan deze specialist bewerken! Ben je benieuwd hoe dit bedrijf te werk gaat en wat zij voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder.

Hoe gaat deze specialist te werk?

Kies je ervoor om BOZ Group uit Nederland in te schakelen voor jouw hulpvraag wat betreft laserlassen, dan bespreek je eerst wat je precies wenst. Dit bedrijf laserlast jouw rvs namelijk precies op maat. Er worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt zodat je weet waar je als klant aan toe bent. Het laserlassen gebeurt vervolgens, zoals aangegeven, door een gerobotiseerde lasinstallatie. De specialisten realiseren in dit geval een verbinding door het versmelten van materialen. Dit gebeurt door het materiaal met een coherente lichtbundel te verhitten. Dankzij het geautomatiseerde systeem is vaak geen nabewerking nodig. Dit scheelt tijd én geld.

Schakel deze specialist ook in voor het lasersnijden van jouw materialen

BOZ Group in Nederland is niet enkel gespecialiseerd in laserlassen, maar ook in lasersnijden. In dit geval maken ze gebruik van een sterke elektromagnetische stralingsbron die een evenwijdige lichtbundel uitzendt. Het gevolg is dat de gerobotiseerde laserinstallatie zeer precies gleuven in diverse materialen kan lasersnijden. Laat je gerust informeren door de specialisten indien je hier interesse in hebt.

Neem nu contact op met dit bedrijf voor meer informatie

Deze specialist biedt je vele mogelijkheden op het gebied van laserlassen en -snijden aan. Ben je ervan overtuigd dat BOZ Group jou kan helpen? Wacht dan niet langer en neem contact op met dit bedrijf via de contactgegevens op de website. Je wordt snel, vriendelijk en deskundig geholpen. Wist je dat dit bedrijf ook gespecialiseerd is in maatschappelijk ondernemen? Nóg een goede reden om deze specialist zo snel mogelijk in te schakelen!

https://bozgroup.nl/