Forest Soap
Management

Stappen zetten met life coaching

Life coaching

Ben je op zoek naar een vorm van therapie die jou kan helpen met specifieke klachten waar je mee rondloopt, of andere problemen of vraagstukken? Aan de hand van life coaching kun jij nieuwe stappen maken in je leven. Lifecoaching is een praktijk gerichte therapie. Het is laagdrempelig en geschikt voor de behandeling van uiteenlopende klachten.

Zo werkt life coaching goed als middel tegen angsten, depressies of in het verleden opgelopen trauma’s. Als jij niet goed in je vel zit en met problemen rondloopt, is deze vorm van positieve psychologie misschien wel wat jij nodig hebt. Bij Volkerink & Partners ben je aan het juiste adres voor life coaching. Wij helpen jou op gepaste wijze verder.

Wat kan life coaching voor je betekenen?

Tijdens life coaching sessies worden allerlei onderwerpen die binnen jouw leven van belang zijn besproken. Soms ben je er voor jezelf niet uit wie je bent, wat het is dat je wilt en tot wat je allemaal in staat bent. Met life coaching worden deze aspecten in een positief licht besproken. Op die manier kun je vooruitgang boeken.

Een life coach bespreekt het heden met je en gaat in op de toekomst. Zo kan life coaching je sturing geven bij het vinden van het juiste pad in de toekomst en geeft het jou richting. Zeker als je niet weet wat je moet met je leven is life coaching de ideale uitkomst. Bepaalde problemen die spelen in jouw leven (zoals angsten, onzekerheden of verdiet) worden in de relevante context besproken. Zo zorgt life coaching ervoor dat je niet in het verleden blijft hangen.

Over Volkerink & Partners

Volkerink & Partners is specialist op het gebied van life coaching. Ook bieden wij loopbaancoaching en hulp bij re-integratie aan. Wij werken veel met mensen die recent ontslagen zijn en daarom zoekende zijn naar een nieuwe baan. Vaak weten die personen niet wat ze willen. Wij helpen hen daarbij. Daarnaast is life coaching ook geschikt voor studenten.

 

Als je niet weet wat je wilt gaan studeren of welke richting je later op wilt, kunnen life coaching sessies sturing geven door jou in de juiste richting te wijzen.

Neem contact met ons op!

Meer weten over life coaching? Neem dan eens contact met ons op. Bel naar 06-27381699 of 06-15041112 om een afspraak te maken, of vul het contactformulier in.

https://www.volkerinkenpartners.nl/