Forest Soap
Dienstverlening

Uw dak laten repareren? Bel de Dakmakers!

Het kan zijn dat er op uw dak schade is ontstaan en dat uw dak een dak reparatie nodig heeft. Dan doet u er goed aan om de Dakmakers te bellen! De Dakmakers zit in Alphen aan den Rijn en vanuit daar werken we in de hele Randstad. De Dakmakers is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat. Door deze 30 jaar durven we best te zeggen dat we zeer veel ervaring hebben. Ook hebben we alle varianten van daken inmiddels al gezien, niets is dus meer een verassing voor ons. Bij ons werken gezellige, gemotiveerde, ervaren en uiteraard goed opgeleide vakmensen. Al ons personeel beschikt over de juiste certificaten en is opgeleid via een gespecialiseerd opleidingsinstituut. Kwaliteit en veiligheid vinden wij zeer belangrijk. Daarom zijn wij aangesloten bij Vebidak en houden wij ons aan de eisen qua veiligheid en kwaliteit. Hier bezitten we ook het VCA certificaat voor.

Laat schade aan het dak snel reparen

Wacht zeker niet te lang om uw dak te laten repareren wanneer er schade is. Ook al lijkt de schade klein en denkt u nog wel even te kunnen wachten met laten repareren, schade aan het dak kan makkelijk groter worden, met alle gevolgen van dien. Er kan bijvoorbeeld door schade aan het dak een lekkage optreden. Dan is er niet meer alleen schade aan het dak maar ook aan het huis zelf. Hoe groter de schade wordt, hoe groter de lekkage. Maak daarom snel een afspraak, wij komen zo snel mogelijk uw dak repareren!

Dakservice van 24 uur per dag, 7 dagen per week

Niets zo vervelend om midden in de nacht of in het weekend te constateren dat uw dak lekt. Gelukkig hebben de Dakmakers de oplossing voor u, namelijk de 24 uur dakservice. Deze service betekent dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bij u langskomen als u plotselinge schade aan uw dak heeft, bijvoorbeeld door storm en heftige regen. Ideaal, u hoeft dus niet met een vervelende lekkage te blijven zitten!

https://www.dakmakers.nl/