Forest Soap
Image default
Mode en Kleding

Verbeter je prestaties met een sport BH

Verbeter je prestaties met een sport BH

Ben jij een fanatieke sporter, dan wil jij jezelf natuurlijk altijd blijven verbeteren. Waar het op een gegeven moment stagneert als het aankomt op je eigen inspanning, kun je vaak met je kleding en materiaal nog een heel eind komen. Niet voor niets kiezen wielrenners en ook schaatsers er daarom voor, wanneer het even wat minder gaat of ze het gevoel hebben dat ze tegen hun plafond aanzitten voor andere materialen. Datzelfde geldt dus ook voor vrouwen die op dit moment geen sport bh dragen. Te vaak wordt het belang van een sport bh enorm onderschat. Niet alleen is het van belang voor het welzijn van je lichaam om er één te dragen, maar ook voor je prestaties is het goed om te doen. Waarom, dat vertellen we je hier.

Gezondheid

De allerbelangrijkste reden waarom jij een sport bh zou moeten dragen, is omdat het een stuk beter is voor je gezondheid. Een anita bh zonder beugel, biedt overigens niet de ondersteuning die jij gedurende een flinke workout nodig wel nodig hebt. Vooral wanneer je gaat hardlopen, dan zul je merken, dat je bij iedere stap die je zet een aantal schokken door je lichaam voelt gaan. Deze schokken komen uiteindelijk bij je borsten terecht. Doordat er in je borsten geen spierweefsel aanwezig is, kunnen deze klappen niet worden opgevangen, met alle gevolgen van dien. De schade kan op lange termijn gigantisch zijn en kan er zelfs toe leiden dat je op termijn zal moeten rondlopen met een prothese bh, we kunnen je verzekeren, dat wil je absoluut niet! 

Prestaties

De reden waarom het dragen van een sport bh je prestaties verbetert is vrij simpel. Vooral wanneer je grote borsten hebt, bijvoorbeeld cup e, dan zal je merken dat je borsten bij iedere beweging flink op en neer gaan. Dit is niet alleen vervelend voor jezelf, maar je zult ook merken dat het mentaal iets met je doet. Je hebt dan vaak het idee dat iedereen naar je kijkt. Wanneer je dan een sport bh draagt, dan worden je borsten strak tegen je lichaam aangedrukt. Op deze manier kunnen ze geen kant op en hoef je hier niet meer over na te denken. Doordat jij je dan volledig kunt focussen op waar je mee bezig bent, zal je zien dat ook je prestaties zienderogen vooruit gaan. De kans dat jij na bovenstaande argumenten nog twijfelt is minimaal, mocht dit toch het geval zijn, dan raden we je aan eens te gaan praten met een coach of je huisarts.