Forest Soap
Woningen

Agentschap “BURO KVARTIR”


 

 

Agentschap “BURO KVARTIR” is een professional op de onroerendgoedmarkt van de stad Brugge, die klanten een volledig scala aan diensten biedt met betrekking tot de aankoop van een appartement.

Als u bij ons bent gekomen, kunt u er zeker van zijn dat onze medewerkers alles van A tot Z zullen doen om uw belangen te behartigen. Zo bent u zeker van de transactie en de juridische netheid van het appartement dat u bevalt.

We zullen het zoeken, verifiëren van documenten, een contract opstellen en nog veel meer. De volgende vastgoeddiensten vallen onder onze bevoegdheid:

Vastgoedselectie – De voordelen van vastgoedselectie door een professional zijn lange tijd bespreekbaar. Maar als u contact opneemt met het bureau “BURO KVARTIR” in de stad Brugge, kunt u er vanuit uw eigen ervaring zeker van zijn dat het rendabel is om samen te werken met makelaars van ons bedrijf. Met al onze mogelijkheden selecteren wij snel voor u passende woonmogelijkheden. U hoeft uw persoonlijke tijd niet te verspillen aan telefoontjes, reizen. Onze medewerkers doen dit allemaal voor u. Ons bedrijf, dat zich bezighoudt met het zoeken naar woningen, houdt absoluut rekening met alles, zelfs met de kleinste wensen, en streeft ernaar om volledig aan bestaande verzoeken te voldoen.

Juridische diensten – Inclusief werkzaamheden met juridische documenten: opstellen, controleren, corrigeren. De moeilijkheidsgraad van de effecten doet er niet toe. De dienstverlening wordt verleend door gekwalificeerde advocaten met ruime ervaring in de vastgoedsector.

Registratie van transacties – Onze medewerkers nemen de functies van de griffier van uw huisvesting bij overheidsinstanties over. Alleen het passeren van de registratiefase maakt de transactie compleet. Voorbereiding van documentatie – We zullen een compleet pakket documenten verzamelen dat nodig is voor de transactie.

Vertegenwoordiging in de rechtbank – Als het nodig wordt om een ​​claim in te dienen of om als gedaagde op te treden, zullen onze specialisten aan uw zijde optreden en de bescherming van uw rechten en belangen waarborgen.

Privatisering van appartementen – Deze procedure wordt uitgevoerd voor de uitvoering van gratis overdracht van woningen in het bezit van Russische burgers. We staan ​​klaar om uw privatiseringskwestie af te handelen totdat u een certificaat ontvangt dat uw eigendom bevestigt. Door contact op te nemen met ons bureau zet u de juiste stap richting uw eigen woning. Van onze kant zullen we ons best doen, zodat u geen spijt hoeft te hebben dat de specialisten van het bureau “BYURO KVARTIR” uw probleem hebben behandeld.

Huis te koop

https://be.propenda.com/