Forest Soap
Woningen

Verkoopproces in zeven stappen van de makelaar uit Dordrecht

Wilt u uw huis verkopen omdat u een nieuwe woning op het oog heeft? Schakel een professionele aankoopmakelaar in. Waltmann Makelaars heeft ruimschootse ervaring op het gebied van huizen verkopen en helpt u graag verder. Het proces verloopt in zeven heldere stappen. Allereerst wordt de vraagprijs bepaald en een publiciteitsplan opgesteld. Daarna wordt uw woning verkoop-gereed gemaakt. Hierbij kunt u denken aan professionele fotografie, styling, 3D plattegronden en een indrukwekkende virtual reality tour. Bezichtigingen worden ingepland door de makelaar uit Dordrecht en gaat u na de nodige onderhandelingen akkoord met het bod? In dat geval wordt de koopovereenkomst opgesteld en vindt het laatste papierwerk bij de notaris plaats.

Bouw uw droomhuis op een van de bouwkavels van de makelaar uit Dordrecht

Een huis dat volledig voldoet aan uw wensen. Droomt u hier ook van? Laat dan een eigen huis bouwen. Maak kennis met een van de bouwkavels, aangeboden door de makelaar uit Dordrecht. Bij ieder kavel vindt u details zoals de overdrachtsprijs, het kaveloppervlak, de ligging van de tuin en de minimale bouwhoogte. De kavels zijn voornamelijk gelegen in Dordrecht. Heeft u interesse in een van de beschikbare bouwkavels? Neem contact op met Waltmann Makelaars. Indien gewenst kunt u een afspraak inplannen voor financieel advies. U bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom tussen 08:30 uur en 17:30 uur.

Een divers aanbod aan koopwoningen bij de makelaar in Dordrecht

Wilt u een nieuwe woning kopen? Waar bent u dan op zoek? Een karakteristiek pand, een modern appartement of een royale gezinswoning? De mogelijkheden zijn eindeloos bij een professionele makelaar. U kunt zelfs uw huidige huis verkopen met de hulp van Waltmann Makelaars. Op de website van een makelaar in Dordrecht filtert u eenvoudig op onder meer de woonplaats, het budget, type woning en de oppervlakte in m2. Zowel oude als nieuwe woningen vindt u in het online aanbod en bij iedere woning treft u een gedetailleerde omschrijving en overzichtelijke fotopresentatie. Voldoet een pand volledig aan uw wensen en wilt u het graag met eigen ogen bekijken? Een makelaar van Waltmann Makelaars plant graag een bezichtigingsafspraak met u in.