Forest Soap
Image default
Aanbiedingen

De voorwaarden van het huren van een bestelwagen

Een bestelbus huren of het huren van een bestelwagen kan handig zijn, wanneer u voor een verhuizing staat, wanneer u grote spullen moet vervoeren of wanneer u grote groepen personen moet vervoeren bij bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. Aan het huren van een bestelwagen zitten vaak een aantal voorwaarden verbonden, zoals het hebben van een rijbewijs B en het betalen van een vastgestelde borg vooraf. Wat zijn de voorwaarden bij verhuurbedrijf Blue Rent a Car?

In bezit van een rijbewijs

Een personenbusje kilometervrij huren kunt u uiteraard alleen wanneer u in het bezit bent van een geldig rijbewijs type B. Met dit rijbewijs mag u een auto besturen van maximaal 3500 kilogram en u mag hierbij maximaal acht personen naast uzelf vervoeren. Hierdoor kunt u alle type bestelbussen huren bij Blue Rent a Car. Tevens wordt er bij dit verhuurbedrijf niet gekeken naar een minimumleeftijd.

Schade en eigen risico

De voertuigen bij dit verhuurbedrijf zijn verzekerd voor de verhuur van de bestelwagens. Veroorzaakt u echter schade aan de bus, dan geldt een eigen risico van € 1500,-. Dit eigen risico kunt u wel verlagen door per dag dat u besluit om de bestelbus te huren een meerprijs te betalen van € 12,50. Wanneer u pech krijgt met uw bestelbus, dan kunt u een medewerker bellen die de ANWB-pechservice voor u inschakelt.

De huurperiode

U kunt uw personenbusje kilometervrij huren voor een dag, drie dagen, een weekend, een week of elf dagen. Hoe langer u de bus huurt, des te goedkoper is de dagprijs. Wanneer u een voertuig huurt, kunt u deze al de avond van tevoren ophalen mits de huurder van die dag de bus op tijd ingeleverd heeft. Tevens kunt u ook op zondag terecht voor het huren van uw bestelwagen.

Lees de voorwaarden

Bij deze specialisten kunt u een bestelbus of personenbusje kilometervrij huren. Er zitten dus geen voorwaarden vast aan de te rijden kilometers. Hierdoor kunt u met uw bestelbus zo ver rijden als u wilt en betaalt u hiervoor niks extra’s. Gaat u buiten de Benelux, moet u dit wel van tevoren melden.