Forest Soap
Image default
Kinderen

Moedig je kinderen aan om buitenactiviteiten te doen

Moedig je kinderen aan om buitenactiviteiten te doen

De kinderen van tegenwoordig brengen gemiddeld zeven uur per dag door met elektronica, met name hun telefoons en computers. Ze zien af ​​van energieke buitenspelen om in plaats daarvan een meer sedentaire levensstijl te hebben die ernstige gevolgen heeft voor hun gezondheid en algemeen welzijn. Dit moet door de ouders worden aangepakt. Ouders moeten hun kinderen aanmoedigen om naar buiten te gaan. Kinderen aanmoedigen om meer tijd buiten en weg van elektronica door te brengen, komt niet alleen hun fysieke gezondheid ten goede, maar ook hun emotionele en intellectuele gezondheid. Het valt niet te ontkennen dat het spelen van buitenspellen, weg van het scherm en in de zon, vele voordelen heeft. Ga voor die kinderfiets 16 inch aanbieding zodat je kinderen een uitstapje naar een natuurpark of waar dan ook buitenshuis kunnen maken. Dit is de beste manier voor hen om frisse lucht te in te ademen en weg te blijven van gevaren veroorzaakt door overmatig schermgebruik.

Buiten spelen komt het kind fysiek ten goede

Buitenspelen heeft tal van voordelen voor de ontwikkeling van kinderen in de vroege kinderjaren en tijdens hun schooltijd. Buitenspelen heeft een directe invloed op het gewicht van een kind, maar ook op de fysieke kracht en het vermogen om ziektes te bestrijden. Kinderen die veel fysieke tijd buiten doorbrengen, hebben de neiging om vaker te sporten naarmate ze ouder worden dan kinderen die het grootste deel van de tijd thuis zijn gebleven. Door buiten te spelen hebben kinderen meer geavanceerde motorische vaardigheden dan hun klasgenoten die altijd binnen blijven. Buitenspelen stimuleert kinderen om te bewegen op een manier die hun fysieke uithoudingsvermogen op de proef stelt. Kinderen hebben meer ruimte om buiten te rennen en te lopen. Ze kunnen vang spelletjes of tikkertje spelen. Ze kunnen in bomen klimmen en fietsen met een fietstas enkel met hun spullen erin.

De geest van kinderen profiteert van buiten activiteiten 

Veel ouders zijn van mening dat meer tijd besteden aan leren in een gestructureerde klasomgeving de beste manier is om de intellectuele capaciteiten van hun kind te verbeteren, maar hun kind aanmoedigen om tijd buiten door te brengen, kan ook helpen om hun cognitieve vaardigheden te verbeteren. Door educatief speelgoed en materiaal naar buiten te brengen, kunnen kinderen nieuwe informatie en vaardigheden leren terwijl ze plezier hebben. Peuters kunnen hun vaardigheid om te tellen verbeteren en leren over getalrelaties als de score stijgt tijdens bijvoorbeeld spelletjes. Naar buiten gaan om te ontspannen, zoals naar een picknick of naar het strand gaan met een strandtas, is ook goed voor de geest van kinderen, aangezien frisse lucht gunstig is voor hun geestelijke gezondheid. Het is bewezen dat enige tijd buitenshuis doorbrengen angst vermindert en symptomen van psychische aandoeningen helpt verlichten. Tijd doorbrengen in de zon is ook gekoppeld aan een beter humeur en verminderde stress.

Buiten spelen bevordert de sociale ontwikkeling

Spelen geeft ook een fantastische kans voor sociale ontwikkeling bij kinderen, afgezien van de vele mentale voordelen en voordelen. Buiten spelen stimuleert uw kinderen om observatie- en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. Schommelen op de speelplaats kan hen een nieuw perspectief op de wereld geven door buiten te zijn. Het leert kinderen zich bewust te zijn van hun omgeving en het begrip ‘oorzaak en gevolg’ te begrijpen door te laten zien wat er gebeurt als een volwassene hen bijvoorbeeld op een schommel duwt. Buitenspelen vraagt ​​vaak om inventiviteit en samenwerking waardoor kinderen prettig met elkaar kunnen omgaan. Ze kunnen vaak beter opschieten met hun leeftijdsgenoten en leggen ook een gemeenschappelijke basis.