Forest Soap
Tuin en buitenleven

Wat zijn rolhorren?

Rolhorren zijn niet meer dan de naam beschrijft: een hor die je naar beneden kunt rollen. De rolhor kun je voor zowel normale ramen, dakramen, draaikiepramen en opendraaiende ramen gebruiken. Daarnaast kun je rolhorren ook voor je deuren (laten) plaatsen, zodat je de deur open kunt laten staan zonder insecten in huis te halen. Rolhorren zijn erg populair, omdat ze in bijna elke situatie in te zetten zijn.

De voordelen van een rolhor

Rolhorren zijn erg algemeen inzetbaar. Nadat je de horren voor je ramen en/of deuren hebt geplaatst, kun je ze het hele jaar door laten hangen. In de winter kun je ze opgerold laten hangen, en wanneer de zon begint te schijnen en jij de frisse lucht in huis wilt halen, kun je dat zorgeloos doen door de hor weer naar beneden te rollen. Rolhorren zijn onderhoudsarm en je kunt ze gemakkelijk schoonmaken.

Je kunt ze zowel buiten als binnen monteren, waardoor rolhorren daadwerkelijk in elke situatie te gebruiken zijn. Rolhorren zijn goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden, en zijn zo gemaakt dat ze niet door de wind kunnen loswaaien.

Past een rolhor in mijn huis?

Het antwoord is altijd ja! Rolhorren kunnen altijd op maat gemaakt worden, en passen dus op elk raam en elke deur in je huis. Daarnaast kun je de omlijsting en de hor in verschillende kleuren bestellen. Je hebt ook de keuze om je hor in je kozijn of op je kozijn te plaatsen. Rolhorren zijn zo geplaatst, en je hebt er jarenlang zorgeloos plezier van!

https://www.vliegenraamshop.be