Forest Soap
Woning en Tuin

Alles over Pergo laminaat

Naast een grote collectie lijnen biedt Pergo veel mogelijkheden die een superieur product creëren. Ten eerste worden de meeste van hun collecties in veel verschillende maten aangeboden. Er zijn standaard planken, extra lange planken, brede planken en smalle planken.

De Pure Stone lijn wordt verkocht als tegels. Vervolgens heeft Pergo zich tot het uiterste ingespannen om een product aan te bieden dat zoveel mogelijk op een echte hardhouten vloer lijkt. Een innovatie in een zoektocht naar authenticiteit is de gepatenteerde v-groef.

De v-groef van Pergo laminaat

In wezen plaatst het bedrijf een groef in de vloerplanken die lijkt op de natuurlijke ruimtes tussen de planken van massief hardhouten vloeren. Er zijn rechte v-groeven voor een geraffineerde uitstraling en willekeurige v-groeven die een meer rustieke, handgemaakte uitstraling hebben.

True-to-Nature Touch-technologie van Pergo laminaat

Pergo biedt ook een andere gepatenteerde functie die erop gericht is de kloof tussen laminaat en echte hardhouten vloeren te dichten. De True-to-Nature Touch-technologie maakt gebruik van het hout in de onderliggende planken om het gevoel en de uitstraling van een echte houten vloer te simuleren. Door de gepatenteerde chroomzone-afwerking ontstaat de glans van een echte hardhouten vloer.

Installatie Pergo laminaat

Pergo heeft ook andere eigenschappen geïntroduceerd die de bruikbaarheid van de laminaatvloerlijn verbeteren. Veel van de installatie-innovaties die in de laminaatindustrie zijn geïntroduceerd, zijn afkomstig van Pergo. Deze nieuwe technieken maken het mogelijk om de laminaatplanken te plaatsen zonder lijm, spijkers of nietjes. Men legt eenvoudigweg een nieuwe plank neer en vergrendelt deze op zijn plaats om hem te installeren.

https://www.parket-winkel.be/tag/pergo/