Forest Soap
Woning en Tuin

Een Plugwise kopen is de ultieme verrijking voor uw huis

 

U zit nooit in de kou met de intelligent heating control van Plugwise! Niet alleen zijn de slimme thermostaten van het bedrijf een ware must have voor uw huis, maar het strakke design is ook een lust voor het oog.

 

Zoals het merk zelf zegt is de groenste energie de energie die je niet gebruikt. Daarom streeft ze er ten allen tijden naar de wereld een stuk groener te maken op het gebied van energieverbruik. Door een uitgebreid assortiment aan energie management systemen te ontwikkelen krijgt u nauwkeurig inzicht in uw energieverbruik waarmee u tot wel 40 procent op uw energie kan besparen. De unieke zone-regeling van Plugwise is zowel bruikbaar voor vloerwarming, als voor radiatoren en convectoren. Zo kunt u ongestoord de hele avond van een verwarmd huis genieten.

 

Zo is daar de slimme thermostaat Anna. Met haar kunt u de temperatuur handmatig instellen door te tikken op de metalen zijkanten. U tikt op rechts voor warmer en op links voor kouder. Anna laat middels achtergrondverlichting zien dat ze doet wat u van haar vraagt. Wanneer u de temperatuur met één druk op de knop wilt aanpassen dan kunt u ook gebruik maken van de presets die u naar uw eigen voorkeur instelt. Anna is ook op afstand te bedienen, zodat u altijd in een warm huis thuis komt.

Wacht niet langer met het verwarmen van uw huis en koop nu een thermostaat van Plugwise.

 

https://www.installatievakwinkel.nl/plugwise