Forest Soap
Image default
Woning en Tuin

Welke raambekleding kies je voor je erker?

Erkers en hun ramen zijn een mooie toevoeging in elke kamer, maar ze kunnen moeilijk te stylen zijn. Het bepalende kenmerk ervan, hoe ze buiten de hoofdruimte uitsteken, kan lastig blijken om een goed passende raambekleding voor te vinden. Geen nood, in dit artikel bespreken en geven we suggesties over hoe je je erkers kunt aankleden, samen met andere suggesties om de ruimte te benutten.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn een geweldige oplossing voor erkerramen, omdat ze op een aparte manier plooien die ze van normale gordijnen onderscheidt. Bij het sluiten vouwen de vouwgordijnen zich in grote plooien, waardoor ze veel sfeer toevoegen en uniek zijn in hun soort. Erkerramen zijn gemaakt om op te vallen en de toevoeging van vouwgordijnen helpt om ze verder te onderscheiden. Verbaas gasten en jezelf met de toevoeging van deze raambekleding aan je erker.

Gordijnen

Een gordijn voor elk raam in een erker kan nogal kostbaar worden. Om dit prijskaartje te omzeilen, kun je een stel gordijnen over de hele erkerruimte hangen in plaats van voor elk raam een aparte soort raambekleding te halen. Als de kosten geen probleem zijn, kun je de enkele gordijnen over combineren met een ander soort raambekleding voor elk raam. Dit zal de erkerzone een echt verfijnde uitstraling geven, waardoor de aandacht verder wordt getrokken.

Houten jaloezieën

Plaats houten jaloezieën voor elk raam. Einde verhaal. Houten jaloezieën bieden alles wat je in raambekleding nodig zoekt: privacy, lichtregeling en een beetje isolatie. Of je nu budgetbewust bent of op zoek naar uitspatting, ze zijn er in verschillende afwerkingen, texturen en kleuren om aan je behoeften te voldoen.

Voeg extra zitplaatsen toe voor verder gebruik

Je kunt van je erkerruimte echt een uitgelichte plaats in je huis maken. Behalve hem goed aankleden met raambekleding voor erkers, kun je de erker van extra zitplaatsen voorzien via extra kussens of kussens, als er voldoende ruimte is om ze toe te laten. Zoals eerder gezegd, wordt de erker echt een veelzijdige ruimte voor persoonlijk gebruik of het ontvangen van gasten. De erker ruimte kan een favoriete plek voor je worden als je je inrichting en gebruik ervan mixt en matcht.

https://www.raamdecoratie.com

Gerelateerde artikelen

Maatwerk tafel geeft sfeer aan uw woning

Een Plugwise kopen is de ultieme verrijking voor uw huis

Laat uw bootstoffering doen door een specialist met een jarenlange ervaring