Forest Soap
Horeca

Cocktailbar voor jouw evenement

Zelf cocktails maken kan leuk zijn. Maar heb je wel eens nagedacht over de nadelen? Recepten bedenken. Inkopen doen. Hoeveelheden bepalen. Juiste materialen aanschaffen. Goede technieken onder de knie krijgen. Precies, het is nog niet makkelijk als het klinkt. En dan hebben we het nog niet eens over de cocktailbar…

Cocktailbar huren. Huurkoop is goedkoop!

Vaak zegt men; huurkoop is duurkoop. Gelukkig niet bij de mobiele cocktailbars van Bar Company. We waren eigenlijk nog niet klaar met bovenstaande opsomming. Alle nadelen van het maken van je eigen cocktails. Van opbouwen en cocktails bedenken tot het afbouwen en de juiste technieken kennen. Een cocktail maken klinkt simpel. Dit is het echter niet. Vandaar huurkoop is goedkoop! Bij Bar Company wordt alles van A tot Z verzorgd.

Zelf jouw cocktailbar samenstellen

Je kiest eerst je eigen bar uit. Dit kan in bijna elk mogelijke stijl! Van moderne marmeren bars tot industriële oude bars. Ook de mosbar is een echte eyecatcher. Na het kiezen van jouw persoonlijke bar, kies je het aantal cocktails. De cocktailshakers van Bar Company hebben een standaard menu. Dit menu is zorgvuldig samengesteld. Zo is er voor ieder wat wils. Wil jij een speciale cocktail? Dat kan natuurlijk! Alle speciale aanvragen worden behandeld. Na het kiezen wordt er een datum vastgesteld. Ook hier is Bar Company erg flexibel in.

Cocktails op je evenement

De cocktailshaker komt inclusief bar en alle benodigdheden naar jouw evenement. Hier bouwt hij eerst de bar op. Hierna worden alle cocktailspullen klaarzetten. Jij bepaald waar de bar komt te staan. Gelukkig zijn het mobiele bars. Hierdoor is deze makkelijk te verplaatsen. Tijdens het feest zorgt de shaker voor heerlijke cocktails. Hierna bouwt hij alles af. Alles wordt van A tot Z voor je geregeld. Jij hoeft dus helemaal niet te doen! Wellicht alleen even een beoordeling geven.

https://www.barcompany.nl/services/cocktailbar-huren/