Forest Soap
Image default
Horeca

Bestel je favoriete koffie pads bij de specialist in koffie

Op zoek naar een specialist op het gebied van koffie in de zakelijke koffiebranche? Dan ben je bij Baristocraat aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van goede zakelijke koffiezetapparaten. Daarnaast kun je bij dit bedrijf ook terecht voor een onderhoudsbeurt of een reparatie van je koffiemachine. Ten slotte kun je in de webwinkel ook eenvoudig je favoriete koffie pads bestellen bij deze specialist in koffie.

Een vaste prijs voor je koffie

Betaal een vaste prijs voor je koffie en je apparaat. Baristocraat verzorgt het all-inclusive pakket. Ontvang een professionele koffiemachine van Nespresso en ontvang pads van de koffiespecialist, zodat je altijd heerlijke koffie in huis of op kantoor hebt. Profiteer van snelle en professionele service voor elke dag de beste cappuccino, americano, espresso of latte.

Service Nespresso

Heeft je bedrijf, kantoor of onderneming een Nespresso koffiemachine van vijf jaar of ouder? Dan stopt de service die Nespresso zelf aanbiedt. Mocht je apparaat na die vijf jaar alsnog kapot gaan, dan kun je gelukkig bij de koffie specialist terecht voor onderhoudsbeurten of reparaties. De koffie expert biedt de service aan die je nodig hebt voor je Nespresso Professional machine. Van een grondige schoonmaakbeurt tot een complete revisie, bij deze koffie specialist ben je aan het juiste adres. In de uitgebreide werkplaats beschikt het team van professionals over alle nodige apparatuur om diverse werkzaamheden, onderhoud of reparaties uit te voeren. Hierdoor kan jij weer zo snel mogelijk van een heerlijk kopje koffie genieten!

Altijd de lekkerste koffie pads in huis dankzij de koffie specialist

Een kantoor of een horecaonderneming is niets zonder heerlijke koffie. Schakel de koffie expert in als koffieleverancier en bestel gemakkelijk je lievelings pads online in de handige webshop. Maak je keuze tussen verschillende heerlijke koffie smaken. De compatibele koffie pads van Café Royal passen in elke Nespresso machine. Zit nooit meer een dag zonder koffie pads dankzij de koffie specialist!