Forest Soap
Horeca

Op zoek naar catering voor u feest in de omgeving Olst?

Dan bent u bij de lekkerste catering Olst aan het juiste adres. Een feest is niks zonder goed eten en drinken, en zorg daarom altijd dat je dat aan mensen overlaat die hier veel verstand van hebben. Wij willen deze taak graag op ons nemen, en u feest van catering te voorzien. Wij hebben een ruim assortiment eten en drinken, en hebben veel ervaring. Werken zorgvuldig en leveren catering van topkwaliteit. Wij zijn ook in te huren en doen dan ook graag de bediening voor de avond, wel is het zo dat wij dan ook het eten leveren. 

Onze werkwijze en verhuur

Wij regelen alles en u hoeft zelf dan ook niks te doen, wij ruimen op en u blijft zo niet met alle troep achter. Helemaal als u het feest in een van onze zalen houd, dan hoeft u na aflopen helemaal niks meer te doen. Daarnaast kunnen wij  ook voor een dj zorgen en hebben wij een aantal springkussens te huur die leuk zijn voor de kinderen. Wij proberen deze service tegen een goed prijs aan te bieden en zullen nooit teveel vragen. U zult nooit achteraf op kosten worden gejaagd, maar zal de prijs altijd vast staan. En wordt die van te voren met u besproken. 

Tarieven en contact

Wij hebben vaste prijzen als het gaat om het huren van springkussens en de zaal. Je betaald voor het personeel per uur. Voor de drank wordt er gekeken naar de hoeveelheid die is genuttigd, en alles wat nog niet is aangebroken kan uiteraard worden teruggenomen. Voor verder informatie kunt u ons altijd bellen of een offerte invullen op de website. Wij voorzien iedereen graag van catering maar vol is vol, dus zorg altijd dat je opttijd conctact met ons op neemt. Indien we vol zitten kunt dan nog wat anders regelen voor de gewenste datum.