Forest Soap
Horeca

Heerlijk eten in restaurant Barendrecht

Ga je uiteten in Barendrecht? Dan kun je dat combineren met een bezoek aan de Ikea. Uiteten in Ikea is een mogelijkheid. Maar er zijn veel leuker en gezelligere restaurants in het centrum te vinden, Een zo een bijzonder leuk restaurant in Barendrecht is het Italiaanse restaurant

Italiaanse specialiteiten

Wil je lekker gaan eten in een restaurant in Barendrecht? Kies dan voor het beroemde Italiaanse restaurant. Toen Antillio in  1980 een bescheiden Italiaans restaurant opende aan de Grote Markt in hartje Barendrecht, had hij waarschijnlijk nooit kunnen vermoeden dat 30 jaar later  zijn restaurant in Barendrecht nog steeds een succesformule zou zijn. Maar dat is het wel. Met recht en zonder enige schroom mag dit restaurant in Barendrecht zich dan ook het oudste Italiaanse specialiteitenrestaurant van Barendrecht noemen.  De authentieke, warme, zuidelijke sfeer die het ongewijzigde interieur uitstraalt wordt angstvallig gekoesterd. Het bedrijf, heden ten dage bijna meer dan 30 jaar in handen van eigenaren is in de loop der jaren qua oppervlakte verdrievoudigd. In de jaren ‘90 is de zaak aan de markt uitgebreid met het ernaast gelegen grotere pand en kwam er buiten, na de renovatie van de Grote Markt, plaats vrij voor een groot terras. Zo kun je niet alleen heerlijk binnen zitten maar bij een zonnetje ook nog buiten op het terras. Het restaurant in Barendrecht is daarnaast bekend om zijn Italiaanse specialiteiten. Van pittige lasagne, pasta carborona,  een mozzarella salade tot tiramisu. Alles wordt vers gemaakt en met ingrediënten uit Italië. Je proeft echt de Italiaanse smaken terug in het eten.

Reserveren?

Wil je gaan eten bij het restaurant in Barendrecht ? Dan is het verstandig om wel te reserveren. Het is altijd druk en zeker in het weekend is er veel vol.  Je kunt via de website een tafel reserveren of door te bellen naar het restaurant in Barendrecht.