Forest Soap
Image default
Gezondheid

Dankzij de voedseletiketten van deze specialist werkt uw keuken efficiënter

Werk nog efficiënter in uw professionele keuken met de producten van Cheflabels, een jong en innovatief bedrijf opgericht door twee ervaringsdeskundigen met de nodige ervaring in de keuken. De twee professionele chefs bedachten een innovatieve manier om tijd te besparen in de keuken. Handmatig voedseletiketten schrijven of achtergebleven lijmresten verwijderen is verleden tijd dankzij de wateroplosbare voedseletiketten van deze specialist. Ontdek de voordelen zelf!

Optimaliseer uw administratieve werkzaamheden

Verliest u nog altijd veel tijd aan de administratieve werkzaamheden in de professionele keuken? Ontdek dan de mobiele app en de producten van deze expert. Maak in de app of op de computer gepersonaliseerde voedseletiketten aan, sla ze op en print ze supersnel uit via de speciaal ontworpen labelprinter van deze specialist. Dankzij dit proces bespaart u vele kostbare minuten in de keuken die u dan kunt besteden aan het bereiden van uw gerechten. De voedseletiketten lossen op onder stromend water en laten geen (lijm)resten achter.

Kies uit het uitgebreide assortiment

Het uitgebreide assortiment met een ruime keus aan voedseletiketten zorgt ervoor dat u de juiste voedseletiketten koopt voor bij u in de keuken. Met de speciaal ontwikkelde labelprinter van deze specialist, print u de voedseletiketten binnen enkele seconden uit. Deze labelprinter zet u gemakkelijk weg in uw keuken en werkt zodra de stekker in het contact zit. Kies de juiste printer en innovatieve labels voor uw werkwijze. Zo kiest u bijvoorbeeld uit:

  • (Wateroplosbare) HACCP-gecertificeerde labels
  • (Wateroplosbare) magazijn-koeling-stickers
  • (Wateroplosbare) blanco stickers
  • Wateroplosbare voordeelset met stickers voor elke dag van de week
  • (Wateroplosbare) printeretiketten in verschillende maten

Plaats vandaag nog uw bestelling bij deze specialist

Wilt u ervaren wat de producten en de printers van deze specialist voor de efficiëntie in uw professionele keuken kunnen betekenen? In de webshop van Cheflabels bestelt u eenvoudig uw favoriete voedseletiketten of andere producten. Heeft u een vraag aan deze expert? Of ontvangt u graag meer informatie? Neem dan contact op met het bedrijf. De contactgegevens kunt u vinden op de website van deze specialist.

https://www.cheflabels.nl/