Forest Soap
Auto’s en Motoren

Een mooi assortiment Kever en Panoramabus onderdelen

Ben jij oldtimer fan en heb je een Kever? Misschien weet je het nog niet, maar voor Kever onderdelen is er eigenlijk maar één adres: Paruzzi. Alle Beetle parts zijn overzichtelijk gerangschikt.  De categorieën zijn:

-Achteras, Differentieel;

-Benzine, Uitlaat, Kachel;

-Bumpers (Bus T25 & Kever vanaf 8.1974), Carrosserie, Interieur;

-Bumpers (m.u.v. Kever vanaf 8.1974 & Bus T25), Chassis, Hand & Voetbedieningen;

-Elektriciteit;

-Motor;

-Remmen, Velgen;

-Transmissie;

-Vooras, Besturing;

-Diversen.

De eerste negen groepen spreken voor zich. De tiende lichten we toe. Onder diversen vallen losse items die niet echt onder één noemer te scharen zijn. Van pas komen ze zeker wel! Enkele voorbeelden zijn accuklemmen met een opbergtas, een achterruit gordijnrail, een klep afstel sleutel, koper montagepasta en koelvloeistof. Iets heel anders, maar super interessant zijn diverse boeken en tijdschriften. We hebben het dan over handleidingen, historische naslagwerken en magazines als AirMighty Megascene. Hier word jij als Kever-liefhebber vast enthousiast van! Heb je hulp nodig bij een bestelling of zit je met een technische vraag, je kunt aankloppen bij het Paruzzi-team.

 

Klassieke volkswagens

Als we het over klassieke Volkswagens hebben, worden de Kever en de hippiebus vaak als eerste genoemd. Jij als kenner weet natuurlijk dat er veel meer modellen zijn. Neem de Volkswagen bus t2.Hij staat ook wel bekend als de Panoramabus. Van de T2 zijn twee varianten verschenen. Tussen 1967 en 1972 kwam de T2a uit de fabriek rollen. De T2b werd van 1972 tot en met 1979 gemaakt. De vernieuwing zat ‘m in de voorbumper, de schijfremmen en de plaatsing van de knipperlichten. Het laatste had alles te maken met de veiligheid op de weg. De aanpassing zorgde ervoor dat de lichten beter zichtbaar waren. Onderdelen voor jouw T2 zijn 24/7 online te bestellen. Paruzzi beschikt over een eigen productielijn. Voordeel hiervan is dat de voorraad altijd op peil is. Er zijn ook andere merken beschikbaar, zo rond de 250. Geef je de voorkeur aan originele VW-parts uit Duitsland, die zitten er volop tussen.

 

https://www.paruzzi.com/