Forest Soap
Image default
Auto’s en Motoren

Garage in omgeving Schijndel: schadeherstel en occasions

Op zoek naar een garage in Schijndel of directe omgeving? Dat is gelukkig geen probleem: het juiste adres voor u is Autobedrijf Hurkmans Dinther B.V. Deze garage is gevestigd in de plaats Heeswijk Dinther (in de omgeving van Schijndel). Deze garage in regio Schijndel heeft zich onder meer gespecialiseerd in het aan- en verkopen van occasions van uiteenlopende merken. Ook kunt u hier een auto – occasion of niet – met schade laten herstellen. De garage in omgeving Schijndel levert service van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het bedrijf voldoet aan alle eisen (en heeft een keurmerk) van de BOVAG. De garage werd opgericht in 1969 en is sinds die tijd altijd in handen van één familie gebleven. U mag dus met recht spreken van een familiebedrijf. Voor zowel occasions als herstelwerkzaamheden betaalt u een eerlijke prijs. Dat houdt in dat de tarieven scherp zijn en dat u nooit teveel geld kwijt bent.

In regio Schijndel woonachtig?

De garage in Heeswijk Dinther, nabij Schijndel, is ook prima te bereiken als u in Boschweg, Hoevenbraak of Wijbosch woonachtig bent. Klanten uit de wijde omgeving komen hier over de vloer en behoren tot de vaste klantenkring. Niet alleen bent u van het allerbeste schadeherstel verzekerd, u kunt ook uit ruim 150 occasions kiezen. Autobedrijf Hurkmans Dinther B.V. heeft vaklieden in dienst die vele jaren ervaring hebben in het herstellen van onder meer KIA’s. Dat is niet toevallig: de monteurs van deze garage nabij Schijndel hebben stuk voor stuk het KIA trainingsprogramma afgerond. Dat houdt in dat ze alle modellen KIA’s van dak tot wielas kunnen onderhouden.

Bezoek ook voor andere merken deze garage

U kunt ook overige merken auto’s bij deze garage nabij Schijndel tot in de puntjes laten verzorgen en van een broodnodige “facelift” voorzien. De monteurs kunnen behalve met verscheidene modellen KIA’s, ook uitstekend met SEATs en heel andere merken auto’s overweg.

https://autobedrijfhurkmans.nl/