Forest Soap
Woning en Tuin

Een boomstamtafel exact zoals u in gedachten heeft

Extra zorg en aandacht werpen hun vruchten af. Zeker bij een boomstamtafel is dat het geval. De meubelstukken worden altijd geproduceerd aan de hand van uw wensen. Bij iQonya bepaalt u zelf hoe uw boomstamtafel eruit komt te zien. De ijverige specialisten van het bedrijf bespreken voordat zij aan de slag gaan wat uw eisen zijn voor de tafel. Hoe dik mag het tafelblad zijn? Hoe lang wilt u dat de tafel wordt? En wat voor materiaal vindt u mooi voor het onderstel? Doordat u het bent die de beslissingen maakt, is uw tafel uniek. Daarnaast wordt er gebruikgemaakt van een natuurproduct, waardoor ieder tafelblad nét iets anders is. Zo weet u zeker dat u iets in huis heeft dat écht niemand anders heeft.

De tafel van uw dromen wordt hier gemaakt

Heeft u al verschillende woonboulevards en meubelgiganten bezocht, maar nog niets gevonden dat bij uw smaak of interieur aansluit? Dan is het tijd om rond de tafel te gaan zitten met iQonya. Kies voor een robuuste of klassieke uitstraling en haal de tafel in huis die feilloos bij uw interieur aansluit. Schaf een meubelstuk aan dat niet bij half Nederland in huis staat, maar val op tussen de rest. Van een sierlijk recht tafelblad tot de natuurlijke vormen die hout van origine heeft. Wat uw wensen ook zijn, met de hulp van iQonya komen ze uit.

Ontdek de mogelijkheden in de showroom

Zit u vol met ideeën voor uw nieuwe boomstamtafel? Bespreek uw wensen dan in de showroom van iQonya en maak uw dromen waar. Op ambachtelijke wijze wordt het meubelstuk opgebouwd tot het resultaat dat u voor ogen heeft. Krijg waar u al tijden naar op zoek bent. Maak uw interieur af met een boomstamtafel en geniet nóg meer van de inrichting van uw huis. Wanneer laat u de tafel van uw dromen maken?

https://www.iqonya.nl