Forest Soap
Woning en Tuin

Laat uw bootstoffering doen door een specialist met een jarenlange ervaring

U bent gepassioneerd over uw boot en als u gaat voor een nieuwe bootstoffering wilt u ook alleen het beste. Bij Stoffeerderij Calypso is dit zeer zeker het geval. Bij dit gespecialiseerde stofferingsbedrijf voor zowel particulieren als bedrijven wordt dag in dag uit de mooiste bootstoffering gerealiseerd. Dit doen zij door het gebruik van duurzame stoffen en een uiterst precieze werkmentaliteit. Zo kunnen ze alles van ontwerpen tot installeren en zijn de specialisten op het gebied van projectstoffering, jachts-& en scheepsstoffering en herstoffering. Wanneer wordt u hier klant?

 

Kies voor topkwaliteit wanneer uw bootstoffering vervangen moet worden

Kijkt u eens goed rond in uw boot. U heeft uw prettige schip al jaren en bent helemaal tevreden, maar investeren in nieuwe bekleding en matrassen is nooit verkeerd. Om bootstoffering van topkwaliteit te ontvangen komt u naar Stoffeerderij Calypso. Deze experts beantwoorden al uw vragen en daarnaast overtreffen zij uw verwachtingen. Dit doen zij op meerdere vlakken, maar vooral door van A tot Z maatwerk af te leveren. Wanneer het allemaal klaar is en geïnstalleerd, zult u weer rondkijken op uw boot met een heel nieuw gevoel. Als u dan op uw nieuwe kussens en bootstoffering gaat zitten, kunt u dat met een tevreden glimlach doen.

 

U zoekt een partij die bootstoffering realiseert? Kies dit ervaren bedrijf!

Bootstoffering is echt een apart vak binnen het stofferen. Stoffeerderij Calypso uit Capelle aan den IJssel is een heuse expert op dit gebied. Deze specialist heeft naast jarenlange ervaring binnen bootstoffering ook een zeer goede manier van werken als het aankomt op de klanttevredenheid. Ze bekijken uw situatie, het te stofferen voertuig en uw wensen. Na alles zorgvuldig te bekijken en te overleggen, gaat dit specialistisch bedrijf aan de slag. Ook voor het herstofferen van schepen kunt u bij Stoffeerderij Calypso uitstekend terecht. Met twee vestigingen in Nederland heeft u de keuze aan welk filiaal u een bezoek komt brengen.