Forest Soap
Image default
Eten en drinken

Lunchen in Zeeland: heerlijke gerechten vol met seizoensproducten

Lunchen op een mooie locatie in Zeeland? Dat doe je bij ZeeuwsGenieten in Waarde. Zij beschikken niet alleen over een mooie camping, maar ook over een gezellig restaurant waar je geniet van heerlijke gerechten die zijn samengesteld uit seizoensproducten. Ontspan na een lange dag met overheerlijke hapjes en drankjes of kom s’ middags genieten van een voortreffelijke maaltijd. Iedere dag serveert het restaurant smaakvol en vers eten op een van de mooiste plekken in Zeeland. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Geniet ieder seizoen van een andere menukaart

Doordat je bij dit restaurant enkel gerechten met seizoensproducten voorgeschoteld krijgt, varieert de menukaart ieder seizoen. Daarnaast zul je enkel genieten van verse producten. Wil je liever niet al te uitgebreid lunchen bij dit restaurant in Zeeland? Ook dan kun je hier terecht. Ze serveren hier namelijk allerlei voortreffelijke hapjes en drankjes. Zo bestel je bijvoorbeeld een rijkelijk gevulde borrelplank in combinatie met een smakelijk, Zeeuws speciaalbiertje. Heb je geen trek in alcoholische drankjes? Dan bestel je een punt huisgemaakt gebak met een warme kop koffie. En het fijne is: het hele jaar door kun je hier lekker genieten op het gezellige terras. In het voorjaar neem je plaats op het zonnige terras, en in het najaar zit je knus bij de houtkachel.

Een gezellig én zakelijk evenement organiseer je hier

Natuurlijk kun je in dit restaurant in Waarde, in Zeeland, niet alleen terecht om te lunchen of om te borrelen: het is ook mogelijk om een zakelijk evenement te organiseren. Wil je bijvoorbeeld vergaderen op een inspirerende en unieke locatie? Op deze locatie geniet je van alle benodigde voorzieningen om een uitstekend evenement te organiseren. Om de dag af te sluiten bestellen jullie voortreffelijke hapjes en drankjes.

Reserveer een tafel om verzekert te zijn van een plek

Wil jij de lekkere gerechten komen proeven? Kom dan lekker lunchen bij ZeeuwsGenieten in Zeeland! Als je zeker wilt zijn van een plekje, reserveer dan vooraf een tafel. Om al je vragen vooraf te stellen, neem je contact op met de medewerkers via de contactgegevens op de website.

https://zeeuwsgenieten.com/