Forest Soap
Eten en drinken

Online de beste cateraars vinden

Snel en gemakkelijk de cateraar vinden die bij u past? Bekijk dan eens de website van Happie Delivery. U bestelt snel en eenvoudig u meest favoriete gerechten. Ons landelijk assortiment is heel erg breed en daarom vindt u altijd de gerechtjes die naadloos aansluiten bij uw wensen. De cateraars die onze catering bij u op locatie leveren zijn met uiterste zorg gekozen en daarom horen zij bij de beste uit uw regio! De gerechten worden in heel Nederland bezorgd. Dus of u nu catering wilt bestellen voor een feestje in Tilburg of liever een goede cateraar vindt in Nijmegen. We’ve got it all.

 

Hoe kan ik mijn catering bestellen?

Browse door ons assortiment en kies de catering die het beste bij u past. Wij leveren borrelhapjes, lunches, high tea’s, BBQ’s, buffetten en organiseren zelfs gehele evenementen als u daar zelf niet aan toe komt. Eenmaal de gerechten gevonden die perfect passen bij uw wensen en die van uw gasten? Dan plaatst u ze met een simpele klik in de winkelwagen. Vervolgens kunt u kiezen welke dag u de catering wilt laten bezorgen, het tijdstip, de locatie, eventuele dieetwensen en kunt u opmerkingen maken. De bestelling gaat dan naar de cateaar die het beste past bij de bestelling en die lokaal bij u levert. 

 

Welke catering kan ik allemaal bestellen?

Zoals u boven ook al ziet is het assortiment erg groot. Onze missie is dan ook om altijd tot in perfectie te werk te gaan. Dat begint natuurlijk al met het assortiment. 

 

Lunches en high tea

Of u nu voor een zakelijke lunch gaat of gezellig met vrienden en vriendinnen aan de high tea gaat, onze middag maaltijden zijn uitermaten geschikt. Voor de mensen die best een wijntje lusten rond het middag uur; Wij hebben ook een heerlijk high wine pakket. Pas uw lunches geheel aan aan de wensen die u en uw gasten hebben. Wij kunnen uw lunch bijvoorbeeld per stuk verpakken voor als u op pad gaat en houden graag rekening met dieetwensen .

 

Borrelhapjes

De beste borrelhapjes bestel je natuurlijk hier. Van simpele maar heerlijke canape’s tot super deluxe hors d’oeuvres. Onze borrelhapjes worden overal in heel Nederland geleverd. Of u warme hapjes wilt bestellen in Maastricht of liever koude borrelhapjes heeft in Eneschede. Dat regelen wij.

 

Buffetten en BBQ’s

Een buffet is een perfect manier om uw gasten snel en effectief te voorzien in een avond maaltijd. Uw gasten kunnen immers altijd zelf kiezen wat zij opschepen. Heeft u liever een echt feestje? Bekijk dan eens onze BBQ catering.