Forest Soap
Image default
Eten en drinken

Dé cateraar van Amsterdam

De meest tongstrelende lekkernijen van Amsterdam haal je bij Happie Delivery Catering. Door ons eenvoudige bestelplatform is een order moeiteloos geboekt. Door onze partners in het hele kunnen wij uw bestelling leveren in elke stad. Fingerfood, buffetten, barbecues, broodjes, high tea?s, drankjes leveren wij op kantoor of aan huis in Amsterdam.  Uw gehele bestelling leveren onze cateraars in ecologische verpakkingen. Zo is uw bestelling niet belastend voor ons milieu. Happie Delivery in Amsterdam en al haar partners zijn H.A.C.C.P. gekwalificeerd. Zo is iedere klant verzekerd van een correcte bezorging en catering. Happie Delivery Catering in Amsterdam is te boeken voor diverse soorten activiteiten. Bruiloften, condoleances, jubilea, bachelorpartys, of zelfs familie-uitjes. 

Verschillende soorten gerechten beschikbaar

  Als u unieke en feestelijke hapjes wilt boeken zit u helemaal goed in onze webshop. Van de bekende toastjes, tot de meest culinaire snacks, zoals mini quiches. De keuze van Happie Delivery in Amsterdam is gigantisch. Zo zorgt u dat de aanwezigen altijd iets nuttigen dat in hun smaak valt.  Op die wijze werkt het ook met onze avond gerechten; heel veel mogelijkheden! Kunt u niet het perfecte pakket te vinden? Dan maken wij uw bestelling gewoonweg geheel op maat!  Ook barbecue catering boeken in Amsterdam is heel snel. U mag er zelfs voor gaan om een echte grill-meester u te laten assisteren op locatie. Hij/Zij zal de BBQ opzetten, de gerechtjes tot perfectie te bakken en serveren, achteraf de locatie schoon achterlaten, en zelfs de vaat doen. 

Deze orginele catering is nog nergens te zien

  Zelf in de crisistijd van corona kan Happie een authentieke catering voor u leveren. Bijvoorbeeld een catering die je nergens anders ziet; de Picknick! Heerlijk genieten van het park en van vrienden en collega?s.  Happie is de gehele week te bereiken via telefoon, mail of chat. Als u een offerte op maat aanvraagt, krijgt u deze binnen 24 uur. Zó werkt de service van Happie in Amsterdam.