Forest Soap
Beauty en verzorging

Investeer in uzelf, maak een afspraak bij Van Lennep Kliniek

De Van Lennep Kliniek is een vertrouwd adres voor permanente make-up in Den Haag. Vrouwen en soms ook mannen hebben verschillende redenen om te kiezen voor permanente make-up. Een van de meest voorkomende is ongelijke wenkbrauwen of dunne wenkbrauwen.

Het iedere ochtend weer opnieuw inkleuren van de wenkbrauwen kan u op een gegeven moment tegen gaan staan. En dan is het een heel logische stap naar Van Lennep Kliniek te gaan. In de kliniek wordt gewerkt met moderne, uitgebreid geteste apparatuur. De medewerkers zijn in het bezit van de juiste papieren. Op het gebied van veiligheid en hygiëne worden alle voorschriften secuur nageleefd.

Cliënten die hebben gekozen voor het laten aanbrengen van permanente make-up zijn uiterst tevreden. Niet alleen de wenkbrauwen zelf, maar het hele gezicht krijgt een mooiere uitstraling. Via de huisarts kunt een verdovende crème verkrijgen die u 30 minuten voor de behandeling aanbrengt. Nadat deze een halfuurtje is ingetrokken start de behandeling. Met een kleine, dunne naald wordt de pigmentatievloeistof aangebracht. De behandeling duurt in totaliteit maximaal twee uur. Na zes weken kunt u terugkomen voor een tweede behandeling en daarna zult u versteld staan van het resultaat!

Bindweefselmassage

Een behandeling die ook bijzonder goed werkt, is bindweefselmassage. Een andere naam ervoor is Natural Facelifting. De specifieke massagetechniek zorgt ervoor dat de huid zich verjongt, u krijgt als het ware een ‘lift’ van uw gezicht. U zult complimenten krijgen dat u er vitaal, uitgerust en stralend uitziet! De bindweefselmassage is echt een massagebehandeling, naalden komen er niet aan te pas. Als u meer informatie wenst over deze massage en / of over permanente make-up, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van de Van Lennep Kliniek. Dit is het telefoonnummer om te bellen: 070-737 00 88. Geeft u er de voorkeur aan een mailtje te sturen, gebruik dan dit adres: info @ vanlennep. nl. En dan is er nog de mogelijkheid nu direct online een afspraak te maken. Tot ziens bij Van Lennep Kliniek!

 

https://www.vanlennepkliniek.nl