Forest Soap
Image default
Beauty en verzorging

Vecht tegen de rimpels

Drink water en groene thee. Het drinken van water en groene thee is een eenvoudige, kosteneffectieve manier om te helpen bij het ouder worden. Elke dag voldoende water drinken is essentieel voor een gezonde huid. De huid is een orgaan, net als elk ander deel van je lichaam, en het is opgebouwd uit cellen. De cellen in je huid bestaan uit water. Als je lichaam niet genoeg water binnenkrijgt, wordt je huid droog, trekkerig en schilferig. Een droge huid kan sneller rimpels krijgen en is minder veerkrachtig. Om rimpels te helpen voorkomen, moet u elke dag voldoende water drinken om uw huidcellen volledig gehydrateerd te houden. Een andere drank die u in uw levensstijl kunt integreren om uw huid er jong te laten uitzien is groene thee.

Lees bij het kiezen van een korean skincare huidverzorgingsproduct zoals COSRX altijd het etiket en kijk welke ingrediënten zijn gebruikt om het product te maken. Je zou kunnen denken dat anti-verouderingscrèmes de enige manier zijn, maar uit onderzoek blijkt dat sommige natuurlijke ingrediënten net zo effectief kunnen zijn – zo niet effectiever! Producten met EGF (Epidermal Growth Factors), vitamine C en hyaluronzuur zijn zeer geschikt voor het stimuleren van het collageenniveau. Zorg er wel voor dat je producten kiest met dergelijke ingrediënten – in tegenstelling tot agressieve chemicaliën en/of irriterende stoffen, die je huid juist verder kunnen beschadigen.

Er zijn veel eenvoudige veranderingen in uw levensstijl die u kunt aanbrengen om de tekenen van veroudering te voorkomen. Begin eerst en vooral met een goede huidverzorging, dat wil zeggen dagelijks zonnecrème dragen, twee keer per dag je gezicht wassen als je make-up draagt, hydrateren na het wassen van je gezicht, veel water drinken gedurende de dag, roken en alcoholgebruik vermijden, en je gezicht elke avond voor het slapen gaan wassen met een zachte reiniger. Deze stap is van cruciaal belang om te voorkomen dat de tekenen van veroudering na verloop van tijd zichtbaarder worden.

Je hoeft niet alles uit de kast te halen om je huid te verbeteren. Het is belangrijk dat je minstens 30 minuten per dag beweegt. Probeer eens wat verder weg te parkeren, neem de trap in plaats van de lift, of loop wat rond tijdens je lunchpauze. Als je liever intensiever traint, probeer dan een paar dagen per week een half uur te joggen of te fietsen.

 

https://www.kocosmo.nl/