Forest Soap
Beauty en verzorging

Waarom een pedicure opleiding volgen?

Een leuke  Pedicure opleiding is een opleiding die vele kanten op kan gaan . Het bied je niet alleen de mogelijkheid om een goede baan te vinden , maar ook om een eigen baas te kunnen worden. Heb je ambities om dat te zijn . Dan kun je zo een pedicure opleiding volgen . Je gaat er geen moment spijt van krijgen en het zal je ook lukken om er het beste van te kunnen maken . Pedicure is echt een heel mooi vak . Het geeft je niet alleen de kans om een opleiding voor jezelf te kunnen volgen , maar je krijgt ook de kans om je medemens een dienst te kunnen bewijzen . Met de juiste Pedicure opleiding is dat alles mogelijk natuurlijk .

Wat bieden wij allemaal aan met deze pedicure opleiding?

Deze pedicure opleiding is gelijk gesteld aan het niveau van de MBO 3 opleidingen.De pedicure opleiding duurt ongeveer 10 maand. Je gaat dan 1 dagdeel à 3 uur per week naar school en daarnaast heb je nog huiswerk van gemiddeld 1 tot 3 uur per dag.Verspreid over het opleidingsjaar volgt de opleiding de schoolvakanties.Wij werken ook uitsluitend met kleine groepen, maximaal 10 cursisten in de praktijklessen. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke aandacht en praktijkgericht onderwijs. Onze opleiding tot Pedicure wordt ondersteund door de Brancheorganisatie ProVoet.Het is ook een pedicure opleiding die toegankelijk is voor een ieder.

Contact opnemen voor uw pedicure opleiding?

Dat kan via de website. Je komt dan ook de nodige informatie tegen om verder in contact met ons te treden. Je leest dan ook meer over de pedicure opleiding die er bij ons gevolgd kan worden . Maar ook wat de voordelen zijn van deze pedicure opleiding . Neem vrijblijvend contact op en maak er zonder te twijfelen het allerbeste van, en meld je gewoon aan voor een van onze opleidingen en twijfel niet langer. Ook jij kunt dit halen.