Forest Soap
Onderwijs

Schoolactiviteiten

Schoolactiviteiten 

Kinderen houden van actief bezig zijn, met hun handen of met hun brein. Afhankelijk van het kind natuurlijk, maar elk kind houd er van om actief bezig te zijn. Dit kan op veel verschillende manieren, en het kan kinderen verschillende dingen brengen. Een school kan deze overload aan energie gebruiken voor iets goeds, iets wat de kinderen meer brengt dan alleen spelen. Leren door te spelen en leren door actief te zijn. Er zijn veel dingen die je namelijk alleen kan leren als je er echt actief mee bezig bent, zoals dansen!

Grote Broer is een organisatie die verschillende schoolactiveiten organiseert voor het basisonderwijs, als geen ander weet Grote Broer de waarde van de energie van een kind en hoe deze gebruikt kan worden om het kind iets nieuws bij te brengen. Grote Broer heeft een breed aanbod aan verschillende schoolactiviteiten, verschillend in discipline en stijl. Voor elke basisschool in Nederland zit er een workshop tussen die passend is. Zo kan een school de wens hebben om een dansworkshop te organiseren voor een groep, dan staat Grote Broer klaar om hier werk van te maken. 

 

Dansworkshop 

We gebruiken hetzelfde voorbeeld om uit te leggen hoe de organisatie van Grote Broer in zijn werk gaat, de dansworkshop. Grote Broer zorgt voor alle belangrijke zaken als het gaat om het organiseren van workshops. Hier kunt u denken aan de organisatie, de planning, de inschrijven en natuurlijk de productie zelf. Met de jaren van ervaring is Grote Broer veranderd in een geoliede machine die altijd precies weet wat er moet gebeuren. Ook wanneer er iets misgaat weet het organisatieteam van Grote Broer hoe dit het makkelijkst op te lossen valt. De workshop docenten die voor Grote Broer werken zijn professionele, ervaren en leuke mensen die al jaren actief zijn met zowel hun discipline als het lesgeven zelf. Neem vooral een kijk op onze website, tot dan!

 

 

https://grotebroer.com