Forest Soap
Banen en opleidingen

GZ-Psycholoog

Gz-psycholoog

Psychologiepraktijk Martine van Iersel is sinds 2008 woonachtig in helvoirt ( omstreken den bosch ) en biedt generalistische ondergrond ggz aan volwassenen vanaf 18 jaar.

Kenmerkend voor de praktijk is de informele sfeer, de kwaliteit van zorg en het werken zo dicht misschien bij de milieu van de cliënt. Liggend in een groene, landelijke vorm biedt de praktijk een prettige sfeer voor cliënten en behandelaren. Onze behandelingen zijn vraaggestuurd en cliëntgericht. We lepelen gewoonte van evidence-based interventies waarbij er eeuwig gekeken wordt naar het op maat lepelen van de behandeling. Ingebed in een jarenlange en goede coalitie met verwijzers ( huisartsen ) en andere behandelaren in de ggz zoals praktijkondersteuners ggz en specialistische hulpverleners, kan de praktijk komen tot een geschikt zorgaanbod bij een breedgeschouderd scala aan psychisch klachten. De praktijk stimuleert na- en bijscholing van behandelaren en het doorlopen van een kwaliteitsvisitatietraject van een van de beroepsverenigingen voor psychologen. Ben jij een enthousiaste gz-psycholoog met ervaring, op zoek naar een werkomgeving met veel ongebondenheid? of spreekt het je aan om aanvullend op een werkkring elders enkele dagdelen bij ons te werken? wees welkom in ons groeiend team waar een informele, collegiale sfeer en vastpakken centraal staan.

Wij zoeken :

-een big geregistreerde gz-psycholoog
-die ervaring heeft met cgt, emdr en/of act
-een ( eerste ) stap wil leggen in het werken als freelancer
-bereid is tot opstellen van een kwaliteitsstatuut en doorlopen van kwaliteitsvisitatie

Wij bieden :

-een afspraak op freelancebasis met een ruime vergoeding per behandeltraject
-aantal uren en werkdagen geheel in bespreking
-werving van cliënten en economisch administratieve bijstand doen wij
-ondersteuning in het starten als freelancer als gewenst

Wegens opeisen van zorgverzekeraars kunnen we voor deze vacature alléén sollicitaties van big-geregistreerde gz-psychologen in behandeling consumeren.

https://www.vindazo.nl/keywords/psycholoog.html