Forest Soap
Banen en opleidingen

Uitzendbureau maritieme- en technische sector

U bent op zoek naar een maritiem- en technisch uitzendbureau, en u vraagt zich wellicht af waar u hiervoor het beste terecht kunt. Easycrew biedt dan een uitkomst! Wij hebben vele maritieme vacatures alsmede technische vacatures in ons bestand staan. Onze missie is de beste man of vrouw op de juiste plek binnen de maritieme- en technische sector krijgen. De schaarste binnen technisch en maritiem personeel is groot, en wij zetten alles op alles om de meest geschikte kandidaten voor de maritieme- en technische sector te vinden. Dit doen wij met veel passie voor ons vak, een ijzersterk netwerk en een ruime ervaring van wel 35 jaar! Of u nu een functie aan wal of aan boord zoekt, bij Easycrew bent u op de juiste plek!

Wanneer ben ik geschikt voor Easycrew?

Onze functies zijn gericht op afgestudeerden van zowel MBO, HBO als WO opleidingen. Wel vragen wij minimaal 2 jaar werkervaring van u. Hoe oud u bent, speelt bij ons geen enkele rol. Bij Easycrew vinden wij passie voor het vak heel belangrijk, en wij zoeken dan ook kandidaten die deze passie uitstralen!

Wat doen wij voor u?

Easycrew kan veel voor u betekenen! Wij zien u als een van ons en leren u eerst graag goed kennen. Wij stellen u pas voor aan een bedrijf wanneer wij ervan overtuigd zijn dat u geschikt bent voor de maritieme- of technische vacature, en u ook past binnen de organisatie van de opdrachtgever. Easycrew is een wervings-, uitzend- en selectiebureau voor technisch en maritiem personeel. Het kan zijn dat u via ons op uitzendbasis aan de slag gaat, of misschien gaat u wel op detacheringsbasis aan het werk. Het kan zelfs zo zijn dat u direct bij de opdrachtgever aan het werk kan. Op onze website kunt u genoeg vacatures vinden. Of u nu graag installeert en repareert , aan de slag wilt als planner of als technisch specialist wilt werken, Easycrew heeft het voor u! Vind u het toch lastig een passende vacature te vinden of staat de vacature naar uw wens er niet bij? Dan kunt u zich bij ons aanmelden voor werving & selectie of voor (uitzend)werk aan boord van de schepen. Wij helpen u door middel van een uitgebreid gesprek en door gebruik te maken van ons grote netwerk gauw aan een voor u ideale baan!

Neem vandaag nog contact op!

Bent u op zoek naar een maritiem en technisch uitzendbureau? En wilt u meer weten over onze maritieme- en technische vacatures? Of heeft u andere vragen Neem gerust contact  op met Easycrew! Wij helpen u graag verder! Binnen één werkdag kunt u al een antwoord van ons verwachten.

https://www.easycrew.com