Forest Soap
Image default
Banen en opleidingen

Crewmanagement dankzij dit uitzendbureau voor de binnenvaart

Leviano Crewing is er voor werknemers en werkgevers in de binnenvaart. Als u werk zoekt binnen de scheepvaart, is deze expert precies wat u nodig heeft om aan een baan te komen. Als u een vacature open hebt staan in de scheepvaart, helpt deze expert u iemand te vinden om deze functie te vervullen. Zij verbinden al jarenlang het juiste personeel met de juiste baan binnen uiteenlopende takken van de binnenvaart, zoals tankvaart, containervaart en koppelverbanden. Zij zijn gespecialiseerd in crewmanagement in de binnenvaart en hopen zowel werkgever als werknemer te verblijden.

Hoe zoeken zij naar personen?

Leviano Crewing is een uitzendbureau en is altijd op zoek naar nieuwe werknemers voor nationale en internationale opdrachtgevers. Ze werken met een groot klantenbestand waaruit ze telkens de persoon en de werkgever kiezen waarvan zij denken dat het een match zal zijn. Daardoor is het zeker mogelijk voor u om een geschikte baan of aflosklus te vinden in uiteenlopende functies. Een van de functies die u bij dit crewmanagement in de binnenvaart aantreft is bijvoorbeeld een baan als deksman. U heeft hierbij niet alleen de keuze uit verschillende functies en werkgevers, maar ook uit uiteenlopende werkschema’s. Hierdoor is er altijd wel een vaste baan of aflosklus die aan uw wensen voldoet. Voor werkgevers letten ze natuurlijk op ervaring en kwalificaties en of de persoon goed bij uw rederij past. Dit is wel zo belangrijk, omdat u natuurlijk niet het risico wilt lopen dat u na een paar maanden opnieuw de vacature zal moeten plaatsen.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u op zoek naar een baan in de scheepvaart en heeft u dit crewmanagement in de binnenvaart hard nodig? Neem dan een kijkje op de website van deze expert en meldt dat u beschikbaar bent voor een baan. Zij kijken vervolgens of u geschikt bent voor een van de banen die zij aanbieden en plannen een gesprek met u in. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met hen op.