Forest Soap
Image default
Banen en opleidingen

Geef jouw carrière een boost via dit uitzendbureau in Heerhugowaard

Ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste stap in jouw carrière? Of zit je al wat langer in het vak, maar ben je al een tijdje op zoek naar iets nieuws? FlexPeople4U staat voor je klaar. Dit uitzendbureau uit Heerhugowaard werkt er hard aan om voor iedere werknemer en iedere werkgever de perfecte match te vinden. Dit doen ze voor opdrachtgevers uit diverse branches, waaronder de logistieke branche en de financiële branche. Ben je benieuwd wat deze specialist voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder.

Werving en selectie van geschikte kandidaten

Om de juiste matches te vinden tussen werkgever en werknemer, is FlexPeople4U constant bezig met de werving en selectie van geschikte kandidaten, evenals het uitzenden of detacheren van deze groep. Ben jij als werkgever op zoek naar nieuw personeel? Dan gaan de experts van dit uitzendbureau uit Heerhugowaard graag met je in gesprek om jouw wensen en voorkeuren in kaart te brengen. Dit doen ze met zo kort mogelijke communicatielijnen om het zo simpel en efficiënt mogelijk aan te kunnen pakken.

Buitenlandse uitzendkrachten naar Nederland

FlexPeople4U richt zich niet alleen op Nederlandse werknemers. Ook Poolse uitzendkrachten halen ze naar Nederland vanuit hun selectiekantoor in Gdansk. Wil je graag gebruik maken van deze harde werkers, om zo te besparen op loonkosten te besparen? Dan regelt FlexPeople4U niet alleen de werving en selectie van deze kandidaten, maar ook huisvesting, vervoer en de juiste documenten. Bij dit uitzendbureau uit Heerhugowaard ben je dus verzekerd van totaalservice.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou als werkgever of als werknemer? Neem dan contact op met FlexPeople4U en bespreek jouw wensen en voorkeuren in een persoonlijk gesprek. Zij gaan dan zo snel mogelijk aan de slag om jou aan een nieuwe baan of aan nieuw personeel te helpen.