Forest Soap
Banen en opleidingen

Information Security Officer

Information Security Officer

Bedrijf

Je bent de spil in het web omtrent security tussen de klanten, collega’s en auditors. Je gaat in deze functie de security ontwikkelen en verbeteren om klanten te blijven ondersteunen.

Wat ga je doen?

Als information security officer ben je grotendeels bezig met het doorvoeren van regelgeving en hoe er wordt omgegaan met voorschrijven data. Je vraagt jezelf constant af : hoe verlopen de processen met de gast? hoe beveiligen we onze data en daarmee die van de gast? en daarnaast check je constant of je collega’s zich aan de veiligheidsregels houden. Met jouw cognitie en ervaring ben je constant bezig bent met het onderhouden van het security plan en draag jij bij aan verbetervoorstellen om het security plan op strategisch niveau te overtreffen en daardoor beter te gaan gebruiken.
Een functie waarbij je dus alle kloten in de openlucht houdt.
Er zijn dus 3 pijlers waar jij je op richt :
– doorvoeren van de securitystrategie ;
– aanprijzen van collega’s op het locatie van security ;
– de spil in het web tussen alle stakeholders op security vlak.

Wie ben je?

Een communicatief sterke security professional die niet bang is om mensen te overtuigen en de schakel te zijn tussen de verscheidene stakeholders. Denk aan collega’s, externe auditors en klanten. Daarnaast spreek jij dezelfde taal als de technici en heb je de volgende spullen :
– hbo / wo werk- en denkniveau ;
– kennis van iso9001 en iso27001
– kennis van soc2
– studie in de haalbaarheid van security, criminologie of de forensische kant ;
– cissp en cissm certificaten zijn een pré.

Wat mag je tegemoetzien?

Collega’s die elke dag met toewijding naar hun werk gaan en een hart bezitten voor it en security. Wij waarderen onze collega’s en traceren het gewichtig dat allemaal prettig zijn werk kan doen. Daarom bieden wij naast een marktconform wedde de volgende spullen :
– een heerlijke en uitgebreide lunch ;
– 24 vakantiedagen ;
– mobiliteitsvergoeding ;
– de mogelijkheden om thuis te werken ;
– een leaseauto of reiskostenvergoeding ;
– pensioenregeling ;

Waar ga je werken?

Een internationale club met Nederlandse roots. De verenigde staten hebben ze al bereikt en met de ambities die ze hebben verlangen ze dit overigens uitbreiden en een nog grotere internationale speler worden. Er heerst een informele en open cultuur en dit zie je ook back in de collega’s. Allen inspireert en helpt mekaar elke dag om nog beter te worden. Daarnaast zijn ze aan het vuren en is de focus op internationale groei groter dan ooit.
Salaris – €4500-€5500

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-in.html