Forest Soap
Image default
Banen en opleidingen

Dankzij een outplacementtraject vind jij snel een nieuwe baan die bij je past

Moet je noodgedwongen vertrekken bij jouw huidige werkgever? Wat vervelend zeg! Het kan natuurlijk zijn dat jouw baas de werkvloer moet reorganiseren of een andere reden heeft om mensen weg te sturen. Het is dan belangrijk dat je positief blijft en direct in kansen gaat denken. Per slot van rekening wil jij toch direct een nieuwe baan vinden? Daarom is het wel zo fijn als je de mogelijkheid hebt om een outplacementtraject te volgen. Hiervoor schakel je een specialist in, zoals Focus. Dit bureau weet precies hoe ze jou kunnen helpen om weer op het goede spoor te komen. Door een outplacementtraject te volgen via hen, vind jij snel een nieuwe baan!

Optimale begeleiding op weg naar een nieuwe baan

Bij focus werken diverse ervaren coaches die jou begeleiden bij de zoektocht naar een nieuwe functie. Zij helpen je om je te oriënteren op een passende vervolgstap en om kansen te zien en te grijpen. Dankzij uitgebreide, persoonlijke begeleiding en diverse workshops word jij volledig ondersteund tijdens het outplacementtraject en ben je klaar om de toekomst weer met frisse moed tegemoet te zien.

Een loopbaancoach helpt jou bij het zetten van de juiste stappen

Heeft het verlies van jouw baan je aan het denken gezet en wil je misschien een heel andere functie vervullen in de toekomst? Dan is het wel handig als je weet wat je wilt. Via Focus is het mogelijk om met een loopbaancoach in contact te komen die je hierbij ondersteunt. Een loopbaancoach helpt je zoeken naar jouw kwaliteiten en ambities via diverse tests. Op die manier ontdek je of je op het goede pad zit, of dat je juist behoefte hebt aan een grondige carrièreswitch.

Maak de juiste keuze voor jouw carrière

Ben je er klaar voor om de volgende stap in jouw loopbaan te zetten? Schakel dit bureau dan in. Een loopbaancoach of andere professional van Focus zorgt ervoor dat jij de juiste keuze maakt in jouw carrière. Wil je weten wat zij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met hen op voor meer informatie over de mogelijkheden.