Forest Soap
Banen en opleidingen

Kies voor een werving- en selectiebureau dat gespecialiseerd is in de Food sector

Wil je werken in de Food branche en ben je op zoek naar een werving- en selectiebureau dat hierin is gespecialiseerd? Bekijk dan eens de vacatures van MY Recruitment. Dit bedrijf verbindt Food professionals met diverse bedrijven in de branche. Dus heb je een opleiding als Levensmiddelentechnologie, Biotechnologie of een ander gelijksoortige opleiding op hbo- of wo-niveau gevolgd? Dan is de kans groot dat je via dit werving- en selectiebureau een baan vindt in de Food sector die perfect bij jou past.

Vind een vacature in de Food sector die perfect bij je past

Heb je een vacature in de Food branche gezien bij MY Recruitment die jou wel aanspreekt? Laat dan een reactie achter op hun website. Dan neemt een van hun recruiters zo snel mogelijk contact met je op. Daarnaast kun je jezelf natuurlijk ook bij dit werving- en selectiebureau voor de Food sector inschrijven. Dan neemt een van de recruiters contact met je op als ze naar iemand zoeken binnen jouw vakgebied en wanneer jouw competenties op die functie aansluiten.

Vul je openstaande posities met de hulp van deze expert

Andersom staat dit werving- en selectiebureau natuurlijk ook klaar voor bedrijven in de Food sector die hun vacatures willen vullen. Voor hen gaat My Recruitment op zoek naar werknemers die perfect binnen die openstaande posities passen. Hierbij kun je rekenen op persoonlijk contact en uitstekende begeleiding. Wat wil je nog meer?

Vind jouw droombaan of je ideale medewerker

Ben jij op zoek naar jouw droombaan in de Food sector? Of zoek je juist nieuwe medewerkers voor je bedrijf? Neem in beide gevallen contact op met de vriendelijke medewerkers van My Recruitment. Of bekijk het vacature- of kandidatenaanbod op de website van het bedrijf. Hier vindt je ook meer informatie over de werkwijze van het bedrijf en de mogelijkheden die ze bieden.

https://www.my-recruitment.com/