Forest Soap
Image default
Particuliere dienstverlening

Boek een luxe rondreis door Sri Lanka of Vietnam met uw kinderen

Wilt u een luxe rondreis door Vietnam boeken of een onvergetelijke rondreis met uw kinderen door Sri Lanka en de Malediven? Kies dan voor de service van Original Asia! U stelt uw reis helemaal zelf samen. Zo kiest u zelf de activiteiten en bepaalt u zelf in welke hotels u slaapt. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de standaardreizen die de specialisten aanbieden, zoals een prachtige rondreis door Sri Lanka of juist door Vietnam.

Een onvergetelijke rondreis met uw kinderen door Sri Lanka en de Malediven

Wilt u een indrukwekkende rondreis maken door Sri Lanka met uw kinderen? Dan is de Familiereis Sri Lanka en Malediven perfect voor u! Deze onvergetelijke vakantie begint in Negombo, waar u een nachtje verblijft. Hierna reist u verder het binnenland in, richting de Culturele Driehoek. Dit gebied bestaat uit oude koningssteden, grandioze ruïnes en prachtige tempels. U bezoekt onderweg een olifantenopvang, waar u de olifanten gaat voeren. U mag zelfs helpen wassen! Daarna bezoekt u de tempels van Dambulla en klimt u de Pidurangala Rock op. Hierna reist u via Kandy naar de theeplantages van Nuwara Eliya. U maakt tijdens de rondreis door Sri Lanka en de Malediven met uw kinderen zelfs een prachtige treinreis door diverse bergen, valleien én theeplantages! In het zuiden van Sri Lanka maakt u een stoere jeepsafari door het indrukwekkende Yala National Park. En dan is het tijd om de Malediven te bezoeken… Parelwitte stranden, palmbomen en turquoise wateren zullen ervoor zorgen dat u helemaal tot rust komt, terwijl u terugkijkt op een prachtige en onvergetelijke rondreis door Sri Lanka met uw kinderen!

Een indrukwekkende rondreis door Vietnam

Wilt u liever een luxe rondreis maken door Vietnam? Dan boekt u De Ultieme Vietnam Rondreis! Hier bezoekt u diverse steden en bezienswaardigheden, zoals het prachtige historische centrum van de hoofdstad Hanoi. Ook bezoekt u prachtige gebieden vol natuurschoon, zoals Mai Chau en Pu Luong. U maakt een indrukwekkende cruise in een traditionele Jonk en reist per nachttrein naar Lao Cai. Fietsen over de rijstterrassen in Sapa behoort ook tot een unieke activiteit tijdens deze luxe rondreis door Vietnam. Daarnaast zal u diverse historische en keizerlijke steden ontdekken, zoals de stad Hue in het midden van Vietnam. Ook reist in een luxe reisboot over de machtige rivier de Mekong. De luxe rondreis door Vietnam sluit u af met een paar dagen strand op het eilandje Phu Quoc. Zo kijkt u ontspannen terug op een indrukwekkende rondreis door dit bijzondere land!

Boek uw vakantie

Heeft u interesse in deze indrukwekkende rondreizen? Neem dan contact op met het reisbureau en vraag een offerte op maat aan. Ook voor eventuele vragen kunt u bij de reisexperts terecht. Boek nu uw onvergetelijke vakantie!