Forest Soap
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw oldtimers verkopen via deze handelaar is snel en voordelig

Bent u van plan om uw oldtimers te verkopen? Dan heeft u een handelaar nodig die dat snel en voordelig voor u regelt. U wilt een goede prijs en een snelle overeenkomst zodat u verder kunt. Het zou geweldig zijn als uw klassiekers bij een eigenaar terecht zouden komen die ook een passie heeft voor oude auto’s en die er dus goed voor zorgt. Dit alles is mogelijk als u uw klassieker gaat verkopen via mijnoldtimerverkopen.nl. Deze handelaar verlost u binnen 24 uur van uw auto en geeft u er een goede prijs voor ook. Op deze manier hebben ze al meer dan 3000 oldtimers gekocht en op 95% daarvan een positief bod uitgebracht.

Een waterdicht systeem

De reden waarop deze handelaar zo zaken kan doen is omdat ze u een waterdicht systeem aanbieden om uw oldtimers mee te verkopen. U maakt een afspraak voor een moment waarop de specialisten uw auto komen taxeren. Dat kan op een locatie plaatsvinden die u zelf aangeeft. Binnen 25 minuten wordt er een goed bod uitgebracht dat gelijk is aan de marktwaarde van uw oldtimer. Als u dit bod accepteert worden het papierwerk en de betaling ter plekke in orde gemaakt. Uw oldtimer wordt meegenomen en u kunt verder. Wilt u de aankoop toch via consignatie laten gaan? Dan kan dat ook via de showroom van het bedrijf. Uw oldtimers verkopen kan bijna niet sneller en voordeliger dan dit.

Uw auto krijgt een mooie plek in de showroom

Wat gebeurt er nadat u uw klassieker heeft weten te verkopen? Uw auto komt in een van de grootste showrooms voor oldtimers in het land te staan waar deze dagelijks zal worden bewonderd door liefhebbers uit heel Nederland. Uw auto komt dus ongetwijfeld goed terecht bij iemand die er net zo goed voor zal zorgen als u. Ga uw oldtimers of klassieker verkopen via mijnoldtimerverkopen.nl en ervaar de vele voordelen zelf!