Forest Soap
Image default
Particuliere dienstverlening

Uitgeverij in eigen beheer, je staat er niet alleen voor

De term ‘uitgeverij in eigen beheer’ klinkt eenzaam. Als nieuwe schrijver heb je niet altijd het budget om een uitgever in Noord-Holland of Utrecht in te schakelen voor het publiceren van je boek, maar je hebt ook niet de kennis en ervaring om dit zelf te doen. Toch lijkt uitgeverij in eigen beheer soms de enige optie. Gelukkig is er nu een manier waarop je zelf de controle over je budget behoudt, maar er niet alleen voor staat. BigBusinessPublishers helpt namelijk schrijvers door aan te bieden de uitgeverij samen te doen. Zij hebben de kennis en ervaring om je te helpen, ook als je daar geen budget voor hebt. Een aantal schrijvers uit Noord-Holland en Utrecht gingen je al voor. Laat je bij dit bedrijf informeren over een uitgeverij in eigen beheer.

Wie doet wat?

De grote vraag in dit verhaal is dus eigenlijk, wie doet wat? En het antwoord daarop is gunstig, want dat bepaal jij zelf. Deze specialist stelt voor om je in ieder geval te helpen met de distributie van je boek en de aanmelding van het CB. Dat is lastig en vaak ook kostbaar, dus dat nemen ze graag van je over. Jij houdt je bezig met taken zoals de promotie van je boek en de opmaak. Dat scheelt jou alvast heel veel tijd en moeite. Uiteraard is de distributie niet het enige wat deze specialist voor je kan doen.

Andere taken uitbesteden

Behalve het aanmelden bij het CB biedt BigBusinessPublishers ook aan om je op andere vlakken te ondersteunen. Jij bepaalt welke extra diensten je afsluit. Ze kunnen bijvoorbeeld je boek toevoegen aan hun correspondentie met boekhandels voor extra promotie. Het schrijven van de kafttekst is ook niet altijd even gemakkelijk en ook daarbij bieden ze steun aan. Door zelf te bepalen wat je wel en niet wilt uitbesteden, blijf je binnen budget en profiteer je van de ervaring van de specialist die jij nog mist.

https://www.bbpublishers.nl/