Forest Soap
Image default
Particuliere dienstverlening

Snel en eenvoudig uit elkaar met online scheiden

Waar het beëindigen van een huwelijk voorheen geen vanzelfsprekendheid was, is het tegenwoordig mogelijk om snel en zonder teveel moeite online te scheiden. Als je een punt achter een relatie wilt zetten, dan is het belangrijk dat dit op een correcte en gepaste manier gebeurt waar jullie allebei tevreden mee zijn. Met een online echtscheiding kies je zelf op welke manier je wilt communiceren. En doordat tussenpersonen minder nodig zijn, versnel je het proces en ben je minder geld kwijt. Lees meer over de voordelen van online scheiden.

Makkelijk en probleemloos scheiden

Een hoop informatie die je nodig hebt als je uit elkaar gaat, is beschikbaar op het internet. Als je die zelf actief opzoekt, ben je minder afhankelijk van een advocaat, rechter en mediator. Op die manier bespaar je dus geld en kun je bovendien het proces versnellen. Maar hoe jullie met elkaar communiceren, is natuurlijk ook van belang. Dat kan bijvoorbeeld via een WhatsAppgroep, maar ook per post of telefonisch. Je kunt kijken welke vorm het best bij jullie beiden aansluit.

Profiteer van lage kosten

Omdat je in veel gevallen gebruik kunt maken van een subsidie, ben je minder geld kwijt aan online scheiden. Je kunt controleren of jullie in aanmerking komen voor subsidie bij de Echtscheidingswinkel. Daar kunnen jullie ook een online echtscheiding aanvragen, en als de subsidieregeling niet mogelijk is voor jullie situatie, wordt er altijd een vast bedrag gehanteerd. Ook bij een langdurig proces.

Start de procedure direct

Start de procedure bij de Echtscheidingswinkel en vul beiden de aanvraagformulieren in. Daarna wordt er contact met jullie opgenomen. Je wordt bijgestaan door een expert die het proces leidt en alle afspraken nauwgezet opschrijft. Als de alimentatie is berekend worden de stukken door de advocaat aan de rechtbank geleverd. Wanneer de scheiding is ingeschreven bij de gemeente duurt het slechts een paar weken voordat de procedure is afgerond. Zo zijn jullie snel klaar voor de toekomst.

https://www.echtscheidingswinkel.nl/