Forest Soap
Image default
Particuliere dienstverlening

Ga langs bij dé kapperszaak van regio Lekkerkerk voor een fraai kapsel

Bent u op zoek naar een kapperszaak in de buurt van Lekkerkerk? De beste kapsalon in die regio is ongetwijfeld Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek. Hier zijn vakbekwame kappers werkzaam die niet alleen het vak goed verstaan, maar ook nog veel gezelligheid en spontaniteit bieden. Hun creativiteit speelt daarnaast een belangrijke rol in het creëren van de fraaiste kapsels. De specialisten gaan een uitdaging niet uit de weg en zetten hun creativiteit graag in om uw wensen te realiseren. Alle kappers zijn succesvol en gepassioneerd, dat blijkt uit elke haarcreatie die ze realiseren. Zo zorgen ze er bij deze kapperszaak in regio Lekkerkerk voor dat elke klant tevreden de deur uitgaat.

Een behandeling ondergaan in een gezellige salon

De klanten komen bij Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek met plezier en enthousiasme over de vloer. Dit geldt ook voor u wanneer u een bezoek brengt! U kunt namelijk genieten van de beste service en een ontspannen sfeer. Gezelligheid speelt een centrale rol in de salon. Het is mogelijk om van een kopje koffie of thee te genieten en uw haarwensen uitvoerig te bespreken met de kapper. Er wordt nauw met u overlegd om tot het gewenste resultaat te komen. De kappers bij de kapperszaak nabij Lekkerkerk hebben een speelse insteek en houden van uitdagingen. Echter, ook voor het knippen van puntjes kunt u bij hen terecht.

Voel u welkom

Bij de kapperszaak nabij Lekkerkerk wordt met liefde aan uw haar gewerkt. Dag in, dag uit wordt ernaar gestreefd het optimale resultaat te boeken en weer een tevreden klant met een glimlach de salon te zien verlaten. De missie van de zaak is iedere klant, van jong tot oud, tevreden te maken. U wilt toch ook tevreden zijn met uw kapsel? Voel u dan welkom bij de salon!

https://moniqueshairfashion.nl/