Forest Soap
Image default
Particuliere dienstverlening

De cementdekvloer: alles over de voordelen van een cementvloer

Bent u al op de hoogte van de voordelen van de cementdekvloer? Elk gebouw heeft een goede vloer nodig: ze maken een belangrijk onderdeel uit van de basis van de constructie. Multi Vloeren Brabant legt voor u de cementdekvloer van uw dromen: een vloer de aan alle gebruikseisen voldoet en de ideale basis vormt voor ieder type vloerbedekking – van tegels tot tapijt. De cementdekvloer wordt strak aangelegd. U zult later geen problemen hebben bij het aanleggen van tegels of hout. Het bedrijf streeft hierbij naar uitstekende kwaliteit, niet alleen bij het plaatsen van een cementdekvloer, maar ook bij bijvoorbeeld het leggen van een zandcementvloer. Er wordt altijd naar het optimale resultaat gestreefd. Waarin bovenstaande expert onder meer uitblinkt is de sterk persoonlijke aanpak. Aangezien het een tweemansbedrijf betreft, spreekt u altijd met de eigenaren persoonlijk. Niet alleen heeft u een vast aanspreekpunt, u weet ook alles over de gang van zaken.

Een specialist die netjes te werk gaat

Multi Vloeren Brabant zorgt niet alleen voor een uitstekende afwerking, maar zorgt er ook voor dat alle rommel achter zijn rug is opgeruimd: na de oplevering van de cementdekvloer of de zandcementvloer wordt de rommel netjes opgeruimd. Het resultaat: een brandschoon pand. U kunt een cementdekvloer laten storten in een grote ruimte of juist een kleine. Dit kan op zakelijke basis, maar ook particulieren worden door deze specialist geholpen. Een offerte aanvragen kan bij het bedrijf eenvoudig. Hierin vindt u alle benodigde informatie. Heeft u toch nog vragen? Contact opnemen kan altijd. U wordt uitgebreid geholpen en geduldig en klantvriendelijk te woord gestaan.

De kracht van zandcement

Kent u de kracht van een zandcementvloer al? Dit is een type vloer dat de ideale basis vormt voor uw woning of bedrijfspand. In feite is het zandcement een overgangslaag. Het fraaie is dat u hier iedere vorm van vloerbedekking op kunt aanbrengen: tapijt, hout, maar ook tegels. Wilt u vloerverwarming aanleggen? Ook dat ligt binnen de mogelijkheden.