Forest Soap
Image default
Particuliere dienstverlening

Dit bedrijf is er voor u wanneer u behoefte heeft aan fysiotherapie in Rijswijk

Bent u op zoek naar een goede fysiotherapiepraktijk die fysiotherapie in Rijswijk aanbiedt? Rugschool is er voor u. Dit bedrijf heeft twee filialen, één voor fysiotherapie in Rijswijk en één in Den Haag. U kunt er terecht voor klachten als rugpijn en kniepijn, maar het bedrijf biedt veel meer dan de standaardfysiotherapie aan.

Wat biedt het bedrijf aan?

Naast fysiotherapie kunt u bij Rugschool in bijvoorbeeld Rijswijk terecht voor dryneedling: een behandeling waarbij er met een naald in een pijnlijke spier wordt geprikt. De naald gaat als het ware in het triggerpunt, het meest gevoelige punt van de spier, waarna de spier volledig ontspant. Heeft u pijn aan uw wervelkolom of ledematen? Dan kan McKenzietherapie helpen. Ook voor zwangerfitcursussen bent u bij het bedrijf aan het juiste adres. Hier wordt ervoor gezorgd dat u tijdens en vlak na de zwangerschap op een verantwoorde manier kunt blijven bewegen en fit blijft.

Bekkenfysiotherapie is ook mogelijk

Bekkenfysiotherapie is een aparte tak van fysiotherapie, die door het bedrijf wordt aangeboden. Deze therapie wordt gegeven door gespecialiseerde bekkentherapeuten. U kunt gebruikmaken van de therapie als u last heeft van klachten omtrent uw bekken. Denk aan bekkenbodempijn tijdens uw zwangerschap of urineverlies na de bevalling. Bekkenklachten kunnen natuurlijk ook voorkomen bij vrouwen die niet zwanger of net bevallen zijn, en zelfs bij mannen. Voor deze en de andere therapieën die het bedrijf aanbiedt, hoeft u geen verwijzing van de huisarts te krijgen.

Maak een afspraak voor een intake

De fysiopraktijk vindt goede service erg belangrijk. Niet alleen de kwaliteit van de behandelingen is goed, er wordt echt gekeken naar hoe u op een zo passend mogelijke manier geholpen kunt worden. Ieder mens en ieder lichaam is uniek, dus iedereen heeft een aparte behandeling nodig. Er wordt ruim de tijd voor u genomen. Zo krijgt iedere nieuwe patiënt een intakegesprek van maar liefst een uur, waarin alle klachten uitgebreid worden besproken en onderzocht. Heeft u hier behoefte aan? Neem dan contact op voor fysiotherapie in Rijswijk of Den Haag.