Forest Soap
Image default
Industrie

Creëer een veilige werkomgeving en laat Chroom-6 en dieselmotoremissie saneren

Als u de leiding heeft over een bedrijf, is het van uitermate belang dat u uw werknemers een veilige werkomgeving garandeert. Er ontstaan immers veel problemen als er ongevallen of onveilige situaties plaatsvinden. Bovendien zorgt een veilige werkomgeving ervoor dat uw werknemers over het algemeen gezonder zullen zijn, wat voor minder uitval op het werk zorgt. Eén van de taken die bij het creëren van een veilige werkomgeving hoort, is het controleren en eventueel verwijderen van schadelijke stoffen. Deze stoffen zijn niet altijd zichtbaar, wat het nóg belangrijker maakt dat u zich hier bewust van bent. Een voorbeeld van een dergelijke schadelijke stof is Chroom-6. Het is een stof die wordt toegevoegd aan verf voor onder andere treinen, auto’s, deuren en vliegtuigen. Een langdurige blootstelling aan deze stof is schadelijk voor de gezondheid, waardoor deze stof zo snel mogelijk gesaneerd moet worden. Maar welk schakelt u in voor het saneren van Chroom-6?

Een veilige werkomgeving met behulp van dit bedrijf

Het antwoord is: Gom Specialistische Reiniging. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het saneren van Chroom-6 en heeft inmiddels als een hoop werkomgevingen een stuk veiliger gemaakt. Een ander specialisme van dit bedrijf is het saneren van dieselmotoremissie. Dieselmotoremissie staat ook wel bekend als de uitstoot van een dieselmotor. Deze uitstoot bestaat uit een hoop carcinogene stoffen, welke bij langdurige blootstelling giftig zijn en de kans op diverse ziektes verhogen. In ernstige gevallen kan dieselmotoremissie onder meer hart- en vaatziekten en kanker veroorzaken. Schakelt u Gom Specialistische Reiniging in, dan weet u zeker dat uw ruimte op snelle en vakkundige wijze gereinigd is van de uitstootgassen van dieselmotoren. Een belangrijke stap in het creëren van een veilige werkomgeving!

Vraag direct om passend advies

Als het om een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers gaat, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk actie ondernemen. Wacht daarom niet langer en laat Gom Specialistische Reiniging de Chroom-6 en dieselmotoremissie in uw ruimte saneren. Bent u daarnaast geïnteresseerd in extra informatie voor u en uw medewerkers? Ook daarvoor schakelt u deze specialist in. De contactgegevens vindt u op de website.