Forest Soap
Image default
Industrie

Voor groot lasersnijwerk kunt u terecht bij deze specialisten

Groot lasersnijwerk wordt vooral toegepast voor het bewerken van staal. Dit is een nauwkeurige vorm van metaalbewerking, een stuk nauwkeuriger dan plasmasnijden of autogeen snijden. Hierdoor is het een uitstekende methode voor precieze bewerkingen. Er treedt namelijk weinig tot geen vervorming op, doordat het metaal, zoals staal, wordt blootgesteld aan geringe warmte. Uiteraard wilt u het lasersnijden door een expert laten uitvoeren. Daardoor kiest u voor M. den Oudsten Buigwerken. Zij beschikken over vijf machines voor lang lasersnijden. Hiermee realiseren zij groot lasersnijwerk waarmee ze diverse metalen bewerken zoals staal, aluminium en rvs bewerken.

Ontdek de mogelijkheden

Lang lasersnijden wordt toegepast in een tal van industrieën die met metalen werken, zoals (roestvrij)staal. Deze specialisten voeren ook groot lasersnijwerk uit, waarmee zij eenvoudig platen van 60 x 4,5 bewerken. Zo kunt u ervoor kiezen om tekst of belijningen aan te laten brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wilt u liever kleine formaten laten bewerken? Dat is ook mogelijk bij deze experts. Zij bewerken allerlei soorten formaten op een zeer nauwkeurige manier. Daarnaast worden de platen voorzien van laskanten, waardoor snelle verwerking mogelijk is.

Neem contact op met de experts

Kortom, als u groot lasersnijwerk wilt laten uitvoeren dan kiest u voor deze specialisten. Deze experts streven ernaar om zowel in Nederland of in Europa marktleider te worden én te blijven als het gaat om halffabricaten. Dit willen zij mogelijk maken door een onderneming te creëren waarbij vakmanschap, innovatie en uitstekend ondernemerschap voorop staan. U kunt er daarom op rekenen dat alle opdrachten snel en nauwkeurig worden uitgevoerd. De specialisten hebben een standaardvoorraad van ongeveer 600 ton staal én beschikken ze over een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand machinepark. Heeft u vragen of heeft u interesse in een vrijblijvende prijsopgave? Dan neemt u contact op met de specialisten. De contactgegevens vindt u op de website.

https://www.mdenoudsten.nl/