Forest Soap
Image default
Industrie

Laat betonplaten zonder zorgen op de projectlocatie leveren

Betonplaten zijn vaak de fundering van onze openbare wegen, bedrijfsgebouwen en andere verharde terreinen. Ze worden veelvuldig gebruikt, blootgesteld aan enorme krachten en moeten daarom dus ontzettend stevig zijn. Bij Van Ooijen Betonplaten in Elst heeft u de mogelijkheid om uitstekende betonplaten te bestellen voor uw project. Gaat u een deel van het terrein rondom uw agrarisch bedrijf verharden of wordt er een nieuwe productiehal voor de industriesector aangelegd? Wat de reden ook is, op de betonplaten van Van Ooijen Betonplaten kunt u bouwen!

Hoe worden de betonplaten bij u op locatie geleverd?

Wanneer u nieuwe of gebruikte betonplaten bij Van Ooijen Betonplaten heeft besteld, dan kunt u direct de mogelijkheden voor levering navragen. Deze specialisten schromen er namelijk niet om u een extra dienst aan te bieden en de betonplaten dus gewoon op de projectlocatie af te leveren. Dan weet u direct dat ze op de laatste plaats aankomen, zonder dat u zelf speciale aanhangers, vrachtwagens en kranen hiervoor moet regelen. Bovendien kunt u de specialisten ook inschakelen voor het legwerk van de betonplaten. Deze professionals weten precies waar ze op moeten letten om de terreinverharding adequaat uit te voeren en ervoor te zorgen dat u er lang plezier van heeft. Het is echter ook mogelijk om de betonplaten als een tijdelijke oplossing te plaatsen, bijvoorbeeld wanneer u geen toegangswegen heeft tot een groot bouwterrein.

Dankzij de scherpe offerte weet u precies waar u aan toe bent

Wat is uw situatie? Bespreek uw wensen met een van de specialisten bij Van Ooijen Betonplaten en ontdek de ruime dienstverlening aan de hand van de uitgevoerde projecten. Dankzij de vrijblijvende offerte weet u precies waar u aan toe bent en kunt u eventueel nog vergelijken met andere aanbieders. De prijzen bij Van Ooijen Betonplaten zijn echter zo scherp, dat u waarschijnlijk geen moment zult twijfelen om deze specialisten in te schakelen! Op de website vindt u alle contactgegevens, dus wacht niet langer met bellen of een e-mail te sturen. Bouw uw project op de betonplaten van Van Ooijen Betonplaten!