Forest Soap
Image default
Industrie

Een kwalitatief hoogwaardige zuivelkoppeling

Voor een zuivelkoppeling van hoogwaardige kwaliteit, moet u bij Niwa BV zijn. Zoals de naam wellicht al doet vermoeden, wordt deze koppeling voornamelijk gebruikt in de industrie voor levensmiddelen. Deze koppeling wordt gemaakt van roestvrijstaal en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Hierdoor mag de koppeling in aanraking komen met voedsel en andere levensmiddelen. Een zuivelkoppeling wordt vaak gebruikt voor het transporteren van melk, maar kan dus ook goed voor het vervoer van andere vloeibare levensmiddelen gebruikt worden.

De specialist voor een zuivelkoppeling en meer

Niwa BV is een specialist in industriële tankwagenappendages slangen en koppelingen. Zij bieden dan ook een uitgebreid assortiment van direct leverbare producten en bijkomende werkzaamheden tegen scherpe prijzen. Alle producten van deze specialist worden breed toegepast in onder andere de chemische en industriële sector, de silo- en bulksector en in het transport voor levensmiddelen. Zo kunt u bij deze specialist onder andere terecht voor luchtslangen, ADR-artikelen, rvs-lasfittingen en tankwagenkoppelingen. Al deze artikelen zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo vindt u zeker het product dat geschikt is voor uw toepassing. Zit de goede maat toch niet tussen het brede aanbod? Dan laat u eenvoudig een koppeling op maat maken.

Bestel de door u benodigde artikelen

Heeft u een zuivelkoppeling of aanverwante producten nodig? Bestel deze dan bij Niwa BV. Doordat ze bij dit bedrijf veel artikelen op voorraad hebben, kunnen deze specialisten u snel van dienst zijn. Bovendien biedt dit bedrijf de mogelijkheid om niet-standaard artikelen bij u te bezorgen. Moet er een kleine reparatie ter plekke uitgevoerd worden? Dan staan de vakkundige chauffeurs van dit bedrijf voor uw klaar. Zo profiteert u bij deze specialist niet alleen van kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook van uitstekende service. Ook bestelt u hier eenvoudig het exacte aantal dat u nodig heeft. Bij deze specialist hanteren ze namelijk geen maximale en minimale aantallen bij bestellingen.

https://www.niwabv.nl/