Forest Soap
Image default
Industrie

De voordelen van TSG kunststof spuitgieten

TSG kunststof spuitgieten is een unieke werkwijze waarbij met lage druk wordt gewerkt. In Nederland zijn er maar weinig spuitgietbedrijven die kunststof op deze manier kunnen spuitgieten. Toch biedt deze werkwijze vele voordelen. Het grootste voordeel is waarschijnlijk dat de ontwerpvrijheid vele malen groter is dan bij andere vormen van spuitgieten. Daarnaast kan er ook geen inval of nakrimp ontstaan en is zelfs een wanddikte van 40 millimeter mogelijk. Maar dat is nog niet alles. De kunststofproducten die hieruit voort komen zijn uiterst sterk en stijf, hebben een hoge mechanische belastbaarheid en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Er zijn dus genoeg redenen om voor TSG kunststof spuitgieten te kiezen in plaats van gewoon spuitgieten.

Waar laat je jouw kunststof producten spuitgieten?

Zoals eerder vermeld, zijn er maar weinig bedrijven die gespecialiseerd zijn in TSG kunststof spuitgieten. Daarom moet je goed weten bij welk bedrijf je terecht kunt. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is Structura. Zij zorgen er graag voor dat jouw kunststof producten op maat gemaakt worden door middel van TSG kunststof spuitgieten. Geef aan hen door wat jouw wensen en eisen zijn, en het ontwerp wordt hierop aangepast. Pas wanneer je akkoord gaat met het ontwerp, gaan de medewerkers van dit bedrijf voor je aan de slag in hun uitgebreide machinepark. Zo weet je zeker dat jouw product er naar wens uitkomt.

Neem contact op met dit bedrijf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Structura voor het spuitgieten van jouw producten? Neem dan contact op met dit bedrijf. Hun contactgegevens vind je op hun website. Uiteraard kun je ook gewoon even langslopen in hun winkel in Beringe. De medewerkers vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden en denken met je mee over jouw opdracht. Je kunt erop vertrouwen dat jouw opdracht bij hen in goede handen is, aangezien ze inmiddels al jarenlange ervaring hebben met de TSG techniek.

https://structura.nl/