Forest Soap
Image default
Industrie

Een kunststof verpakking die ook nog eens duurzaam is

Duurzaam verpakken wordt steeds belangrijker in vrijwel iedere sector. Zowel binnen de B2B- als de B2C-sector worden tussen- en eindgebruikers steeds bewuster van de gevolgen voor onze planeet. Daarnaast wordt steeds duidelijker wat we moeten doen voor een gezondere planeet: het milieu minder belasten. Bij Naber Plastics wordt er diep nagedacht over de mogelijkheden om verpakkingen minder milieubelastend te maken of zelfs CO2-neutraal. Daarom kijken deze specialisten continu naar nieuwe productiemogelijkheden, waarmee zij een unieke positie hebben behaald als spuitgietbedrijf.

Efficiënte en kostenbesparende volumeproductie

Dankzij het gebruik van de allernieuwste technieken weet u zeker dat u bij Naber Plastics een kunststof verpakking krijgt die duurzaam, verantwoord én stevig is. De in-house ontwikkelingsafdeling gaat met u in gesprek over de kenmerken waardoor het eenvoudig is om uw wensen te vertalen naar een geschikt eindproduct. Uiteraard krijgt u eerst een 3D-concept in handen om te kijken of de kunststof verpakking aan uw eisen voldoet. Is de kunststof verpakking geschikt? Dan gaat Naber Plastics over op de productie van hoge volumes zodat er zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk gewerkt wordt. U krijgt een optimaal product terwijl het milieu zoveel mogelijk ontzien wordt. Dit is het beste van beide werelden!

Temper uw nieuwsgierigheid en neem contact op!

Wilt u zeker weten dat de kwaliteit van de kunststof verpakking gewaarborgd is? Dan is Naber Plastics echt hét bedrijf om uw verpakkingsontwikkeling aan uit te besteden. Het gecertificeerde productieproces is duidelijk, efficiënt én duurzaam ingericht. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de geldende richtlijnen op het gebied van veiligheid en kwaliteit om gevaren- en risicobeheersing op de correcte manier uit te voeren. Bent u nieuwsgierig naar de dienstverlening van deze verpakkingsspecialist? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met de experts van Naber Plastics! De contactgegevens staan vermeld op de website.

https://naberplastics.com/