Forest Soap
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bestel eenvoudig artikelen uit een ruim assortiment aan draadstangen, bouten en moeren

Als u bevestigingsmaterialen gaat bestellen voor uw projecten of productie in de handel, industrie of bouw, doet u dit het liefst bij een aanbieder die met u meedenkt over de eenvoudigste bestelmethode. Door efficiënt te bestellen, is uw voorraad namelijk altijd up-to-date. Zo grijpt u nooit meer mis, blijft uw productieproces ongehinderd en bespaart u een hoop tijd. Bij Kobout kunt u sinds 1979 terecht voor een breed assortiment aan draadstangen, bouten en moeren. Om uw voorraad zo optimaal mogelijk te beheren, denken de vakkundige medewerkers bovendien met u mee over een geschikte bestelmethode.

Vier verschillende mogelijkheden om uw bestelling te plaatsen

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt uit het assortiment aan draadstangen, bouten, moeren en overige benodigdheden van deze specialist, heeft u vier mogelijkheden om uw materiaal te bestellen:

  • Via de webshop: u plaatst uw artikelen simpelweg in uw winkelmandje, waarna de artikelen binnen 24 uur bij u op locatie geleverd worden. Het is ook mogelijk om een bestand met de benodigdheden in te lezen of uw bestelhistorie nogmaals te bestellen.
  • Via EDI: uw Electronic Data Interchange-systeem (EDI) wordt gekoppeld aan het systeem van Kobout. U stuurt op deze manier direct uw benodigde artikelen door.
  • Via een scanapparaat: u scant uw artikelen met een geavanceerd scanapparaat, waarna deze direct worden bijbesteld en geleverd worden door Kobout. Dit is vooral handig wanneer u gebruikmaakt van verschillende soorten materiaal.
  • Via een logistiek platform: u maakt gebruik van een logistiek platform. Dit platform biedt u de mogelijkheid om uw data real-time te volgen en artikelen, zoals bijpassende moeren voor uw draadstangen, worden automatisch bijbesteld. Een vaste chauffeur komt uw bestelling vervolgens leveren.

Kies voor een optimale voorraad

Kortom, de bestelmogelijkheden voor de draadstangen, bouten, moeren en overig materiaal uit het assortiment van Kobout bieden u voldoende ruimte om uw voorraad optimaal te beheren. Wilt u meer informatie over welke methode het meest efficiënt werkt voor uw bedrijf? Neem dan contact op met de specialist voor vrijblijvend advies.