Forest Soap
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verbuisd boren op een veilige manier kan met een Gewi anker

Verbuisd boren kan gevaarlijk zijn, maar gelukkig is hier ook een veilige manier voor. Dit doet u dan met een Gewi anker, ook wel een Gewi paal genoemd. Deze bestaat uit een stalen buis, verstevigd met staaldraad en een speciaal groutlichaam erin. Het groutlichaam voorkomt corrosie, waardoor beschadigingen en dus instortingsgevaar ontstaan. Om deze gevaarlijke situaties te voorkomen, is het dus belangrijk om een Gewi anker te gebruiken bij het verbuisd boren.

Hoe werkt het verbuisd boren met een Gewi anker

Door middel van verbuisd boren kan een buisvormig gat worden geboord, waarin bijvoorbeeld een heipaal geplaatst kan worden. Dat kan met een buisvormige, holle boor. In de holle opening kan een Gewi anker worden geplaatst, die in het gat achtergelaten kan worden, ter extra fundering. Ook kunt u daarbovenop een reguliere fundering plaatsen. Zo staat het gebouw dat u aan het bouwen bent gegarandeerd stevig. Daarom is het gebruik van een Gewi anker zeker aan te raden. Zo blijft het gebouw dat u aan het bouwen bent stevig staan, tot in lengte van jaren.

Stel uw vragen aan deze specialist

Wilt u meer weten over het gebruik van een Gewi anker, en wilt u zo’n anker gaan gebruiken bij uw werkzaamheden. De specialisten van Aannemingsbedrijf De Vries Werkendam B.V. vertellen u er graag alles over. Zij zijn namelijk al jaren gespecialiseerd in het leggen van deze en andere stevige funderingen. Ook voorzien ze u graag van persoonlijk advies over de beste funderingen. Dit zijn funderingen met bijvoorbeeld een Gewi anker. Ontdek alle mogelijkheden.

https://devriestitan.nl/